3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnice konečně zvítězila


Branky


0

V rámci dvanáctého kola zavítala do Jemnice Žirovnice. Byl to souboj dvou slabších článků krajského přeboru Vysočiny, jelikož Jemnice už dlouhou dobu okupuje poslední příčku tabulky a Žirovnice je jen o dvě pozice výše. Jemnicko po dobu jedenácti kol nedokázalo zvítězit, získalo pouze tři body za tři remízy, ale tento zápas možná Jemnici přislíbil lepší zítřky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jemnici zarazil gól do šaten

Jak už bylo zmíněno, Jemnice prakticky celou podzimní část sezóny leží až na posledním místě tabulky, ale v posledních zápasech bylo vidět alespoň malé zlepšení. Do tohoto zápasu Jemnice nastoupila s očividnou chutí prolomit sérii bez výhry. Už od začátku se domácí dostávali do nemalých šancí a třiatřicáté minutě přišel gól. Pavel Nevrkla se skvěle uvolnil a překonal brankáře Švece, 1:0 pro domácí. Ani po gólu domácí nepolevili a snažili se navýšit svůj náskok. V čtyřicáté páté minutě přišla ale rána v podobě gólu do šatny, trefil se Václav Staněk a domácí tak měli o přestávce o čem přemýšlet.

František Kříž zařídil vítězství Jemnice

O přestávce se v kabině Jemnice asi hodně taktizovalo, jelikož do druhé půle už nenaskočil mladý Martin Axman, který přepustil své místo zkušenějšímu Františku Kříži. Jemnice byla prakticky celý zápas aktivnějším týmem, na šance vyhrála asi 7:3 a zaslouženě se jí tak podařilo prokletí prolomit. V padesáté šesté minutě vyslal střídající František Kříž razantní projektil na bránu Švece, který neměl nárok zasáhnout, 2:1 pro Jemnici. Dvě minuty před koncem se podařilo Jemnici potvrdit vítězství. Opět se o to postaral František Kříž. Domácí tak přehráli Žirovnici 3:1.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl: V posledních zápasech bylo na naší hře vidět velké zlepšení, které jsme dneska zužitkovali, a konečně se nám podařilo zvítězit.

FC Slavoj Žirovnice
Ladislav Buňata: Neodehráli jsme špatný zápas, několikrát jsme se dostali do velké šance, ale proměnit jsme dokázali jen jednu, což nakonec rozhodlo. Jemnice má za sebou velice povedený zápas, a pokud bude takto hrát nadále tak na posledním místě dlouho nevydrží.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] , J. Rejthar [-] - P. Tesař [-] , S. Křivánek [-] , M. Netrda [-] (88. A. Pacas [-] ) , P. Nevrkla [-] (65. M. Hošek [-] ) - M. Axman [-] (46. F. Kříž [-] ) , L. Morkus [-] -

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - T. Knotek [-] , V. Cajz [-] (72. M. Pokorný [-] ) , J. Dařílek [-] , V. Staněk [-] (72. T. Hřebecký [-] ) , P. Mádl [-] , D. Krtek [-] , D. Rozporka [-] , J. Houška [-] , P. Houška [-] , T. Houška [-]

ŽK: 38. F. Kříž , 86. T. Bastl - 77. T. Knotek . ČK: 79. T. Knotek .
Počet diváků: 227. Rozhodčí: FABEŠ Roman - MÜLLER Jiří, JÍLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.