Přibyslav nasázela v Jaroměřici čtyři góly


Branky


0

V rámci jedenáctého kola zavítala Přibyslav do Jaroměřic nad Rokytnou a cestou zpátky měla rozhodně co slavit, neboť si v Jaroměřici doslova otevřela střelnici a tamnímu celku nasázela čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly rozhodli už v první půli

Rozhodující moment zápasu přišel hned ze začátku utkání. V třinácté minutě se skvěle uvolnil Jakub Pospíchal a poslal hosty do vedení. To ale nebylo všechno. Prakticky hned po rozehrávce domácích se Přibyslav opět zmocnila míče a zásluhou Pavla Škacha šla do vedení 0:2. Domácí ale zbraně nesložili a až do konce prvního poločasu převzali iniciativu. Dokonce se domácím podařilo snížit. Postaral se o to Leoš Barák. Hráči tak šli do kabin za stavu 1:2.

V druhé půli hosté navýšili vedení a skvěle kontrolovali hru

Druhý poločas už moc fotbalových momentů nenabídla, přesto se hostům podařilo ještě dvakrát zavěsit. V šedesáté minutě dal gól na 1:3 Prchal Jan a za dalších čtrnáct minut skóroval na konečných 1:4 Lukáš Adamec. Přibyslav si tak domů veze tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Přibyslav
Prchal František: Odehráli jsme velice dobrý zápas. Celý tým si zaslouží velkou pochvalu, protože podali opravdu bojovný výkon. Jsem rád, že kluci začínají praktikovat v zápase to, co trénujeme na tréninku.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - DVOŘÁK Jan, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.