0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ledeči branka nepadla


Branky


0

V rámci jedenáctého kola zavítal první Ždírec nad Doubravou do Ledeče nad Sázavou. Ždírec v tabulce okupuje první pozici a určitě chtěl zvítězit a upevnit si tak svou pozici. Celý zápas však postihla branková mizérie a týmy se tak rozešli smírně bez branek.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase padlo osm žlutých karet

Oba týmy si sice dokázali připravit několik šancí ke skórování, ale hlavně díky skvělým zákrokům brankářů Svobody a Pometla zůstal stav nerozhodný až do konce. Ždírci se tak upevnění vedoucí pozice nepodařilo a do konce podzimní části má ještě o co hrát. Nejzajímavějšími momenty zápasu se stali žluté karty. Rozhodčí Michal Stehlík musel žlutit hned osmkrát, tedy čtyřikrát na každé straně. Více zajímavostí však tento zápas nepřinesl. Ledeč tak získala v souboji s prvním celkem tabulky jeden bod.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Jungvirt Zdeněk: Mám z týmu velkou radost, neboť zvládli velice těžký zápas s vedoucím týmem tabulky. Byl to zápas brankářů jak my tak i soupeř měl několik příležitostí ke skórování. Celkově je ale remíza spravedlivá.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
V. Svoboda [-] - O. Machala [-] , J. Petřík [-] , P. Pešek [-] , J. Pešek [-] , M. Turek [-] (71. M. Toula [-] ) , J. Bláha [-] (85. J. Vladyka [-] ) , J. Gramer [-] , M. Nepovím [-] , F. Gramer [-] , M. Korel [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - J. Smejkal [-] , M. Najman [-] , P. Pátek [-] , R. Kolouch [-] (55. P. Klimeš [-] ) , P. Čalkovský [-] (61. J. Novotný [-] ) , M. Kysilko [-] (75. D. Dvořák [-] ) , K. Štukhejl [-] , J. Fikar [-] , R. Michalec [-] , P. Kučera [-]

ŽK: 21. P. Pešek , 23. J. Gramer , 30. M. Nepovím , 51. J. Bláha - 21. R. Kolouch , 39. P. Kučera , 45. M. Kysilko , 78. P. Klimeš .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Stehlík Michal - ŠULA Petr, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.