Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 10:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná na Havlíčkův Brod nestačila


Branky


0

V rámci jedenáctého kola se nám seběhl velký duel o druhou pozici v tabulce mezi Sapeli Polnou a Havlíčkovým Brodem. Oba týmy podaly skvělý výkon, ale z vítězství se nakonec radovali hosté.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadstandartní výkony

Do první půle vlétli oba týmy, jakoby hráli finále ligy mistrů. V celém poločase bylo k vidění několik krásných kombinací a šancí ke skórování. První branka zápasu přišla hned v první minutě, postaral se o ni domácí Filip Dvořáček. Hostům se ale hned po pěti minutách podařilo srovnat. Ondřej Berky se trefil z přímého kopu. Za nedlouho tedy v dvanácté minutě dostali hosté možnost jít do vedení. Rozhodčí nařídil pokutový kop, ale Berky penaltu neproměnil. V třicáté první minutě dostali hráči Havlíčkova Brodu znovu možnost skórovat z pokutového kopu. Tentokrát šel kopat Vaněk a s přehledem proměnil. Celkově bychom tak mohli sečíst, že Havlíčkův Brod byl v první půli aktivnější a zaslouženě tak šel do kabin s jednobrankovým náskokem.

Druhá půle odrazem první

Druhý poločas byl opravdu velice podobný tomu prvnímu. Znovu bylo vidět několik krásných kombinací. V šedesáté třetí minutě se po takové krásné kombinaci dostal ke gólu Michal Veselský a byl to opravdu typ gólu “až do kuchyně“. Následně převzali iniciativu domácí a vedlo to k zisku pokutového kopu. Kubát ale neskutečně vychytal a udržel tak svému týmu dvoubrankový náskok. Následovali dvě velké šance domácích, ale Kubát opět předvedl fantastické zákroky a hlasitě si tak řekl o nominaci na hráče kola. Domácím se nakonec podařilo snížit, ale k ničemu to nebylo, neboť v devadesáté minutě hostům vrátil dvoubrankové vedení Ondřej Štědrý.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Ing.Jan Tuhý: Z naší strany to byl nervózní, ale nadprůměrný výkon. První poločas byl opravdu jako z říše snů. Měli jsme i trochu štěstí že tlak soupeře přišel pozdě. Za dnešní výkon celému týmu moc děkuji.




Sestavy


TJ Sapeli Polná
J. Herink [-] - P. Mašek [-] , F. Dvořáček [-] , M. Příhoda [-] (68. J. Fic [-] ) , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , J. Vacek [-] , M. Brnický [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , M. Špendlíček [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - O. Berky [-] , M. Plíšek [-] (46. M. Báča [-] ) , K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] - J. Henek [-] (91. D. Henek [-] ) , O. Štědrý [-] , A. Polívka [-] , J. Prchal [-] , R. Háněl [-] - M. Veselský [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUČERÍK Milan - ROSICKÝ Pavel, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.