3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí porazilo Chotěboř 3:0


Branky


34. M. Souček , 51. L. Liška (p.) , 73. M. Souček
0

V rámci desátého kola zavítala na hřiště Velkého Meziříčí Chotěboř. Chotěboř je na tom v tabulce o dost lépe než Velké Meziříčí, které přes zlepšení v posledních kolech zůstává na desáté pozici. Dnes se ale domácím podařila potvrdit narůstající forma a porazili Chotěboř.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl jeden gól

Do začátku zápasu lépe vkročili hosté, kteří v prvních pětadvaceti minutách drželi míč na svých kopačkách a šancí si vytvořili o poznání více než soupeř. Paradoxně se do první šance zápasu dostali domácí. Ve čtvrté minutě branku těsně minul Krčál. Po té ale přišli na řadu šance hostujícího týmu. V osmé a následně v osmnácté minutě měl obrovské příležitosti ke skórování Radek Odvářka, který ale neuspěl ani jednou. Následně Velké Meziříčí převzalo iniciativu a několikrát zahrozilo. Nejvíce zahrozil po rohu Souček, který ale branku netrefil. Pak přišel rozhodující moment zápasu. Liška poslal neskutečný balón do vápna, který dokázal Milan Souček zužitkovat a poslal tak svůj tým do vedení. Minutu před koncem prvního poločasu přišla menší komplikace pro domácí. Vlastimil Beran nejprve chyboval a následně fauloval, načež se musel předčasně odebrat do šatny.

Aktivní hra domácích vedla k dalším gólům

Do začátku druhé půle domácí fakticky vlétli a chtěli co nejdříve vstřelit druhou branku a rozhodnout tak dnešní zápas. To se jim podařilo už v padesáté první minutě. Rozhodčí Jiří Muller nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil skvěle hrající Lukáš Liška. Následně se domácí lehce zatáhli a s přehledem kontrolovali hru. Dvacet minut před koncem si přeci jen Velké Meziříčí dokázalo vytvořit vetší šanci v podobě standartní situace, kterou rozehrál Šimáček na Dolejše ten poslal míč do vápna na Součka, který bez problému uklidil míč do branky. Konec utkání 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch: Celý zápas rozhodlo prvních dvacet pět minut, ve kterých nám soupeř měl dát dva nebo tři góly. To se ale nestalo a nám to naopak pomohlo k odrazu pro lepší výkon. Celkově mohu s klidem říct, že vítězství je zasloužené.




Sestavy


FC Velké Meziříčí B
L. Zavadil [-] - O. Kafka [-] (70. J. Šimáček [-] ) , L. Liška [-] , V. Bradáč [-] , V. Beran [-] , D. Krčál [-] , P. Svoboda [-] (46. M. Bouček [-] ) , T. Malec [-] , M. Nevoral [-] (64. P. Dolejš [-] ) , J. Kafka [-] , M. Souček [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - P. Ďoubal [-] (61. O. Bělovský [-] ) , J. Hlaváček [-] , M. Čáp [-] , R. Odvářka [-] (70. O. Šimon [-] ) - M. Koutný [-] , J. Hlaváček [-] (76. F. Janda [-] ) , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] - M. Odvářka [-] , P. Hanousek [-] -

ŽK: 57. L. Liška , 66. V. Bradáč , 67. M. Souček , 76. P. Dolejš - 52. P. Ďoubal . ČK: 45. V. Beran .
Počet diváků: 16. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - JÍLEK Lukáš, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.