0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná zvítězila v Žirovnici a jde do čela tabulky


Branky


0

Po prvním hracím dni desátého kola má krajský přebor Jihlavy v čele nový tým. Je jím TJ Sapeli Polná, která po vítězství v Žirovnici přeskočila v tabulce Tatran Ždírec nad Doubravou, který ale má jeden zápas navíc a hned zítra se může vrátit zpět do čela.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedená desetiminutovka rozhodla o vítězi

Už od začátku zápasu se nejednalo o moc povedený zápas. První desetiminutovka byla plná nepřesností z obou stran. K vidění bylo několik vyloženě nepovedených přihrávek a zbytečně zakopnutých balónů. V patnácté minutě se ale hosté dostali do hry a hned z první vytvořené šance otevřeli skóre. Trefil se Petr Mašek. Tohle tempo Polná neztratila a za pár minut se radovala z druhé branky, kterou vstřelil Petr Navrátil. Po druhé brance ale tempo hry uvadlo a více fotbalových momentů první poločas nenabídl. 

 

Druhý poločas další góly nenabídl

Ve druhé půli se hrála vyrovnaná hra, ale ani jeden tým už si vlastně žádnou pořádnou gólovou příležitost vytvořit nedokázal. Polná si tedy ze Žirovnice odváží tři body a minimálně do zítřka bude na první příčce krajského přeboru Jihlavy.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Ladislav Buňata: Hráli jsme dobře na míči, ale to bylo všechno. Nedokázali jsme si vytvořit skoro žádné příležitosti ke vstřelení branky, a když už ano tak jsme netrefili branku. Tento zápas musíme hodit za hlavu a soustředit se na následující duely.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek: Z naší strany to bylo nezasloužené vítězství. Hráli jsme takový antifotbal, na rozdíl od našich soupeřů. Žirovnice hrála opravdu dobře, skvěle držela míč, ale nedokázala si vytvořit šance a díky tomu jsme zřejmě vyhráli my.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - P. Houška [-] , T. Hřebecký [-] (74. V. Cajz [-] ) , V. Staněk [-] (59. M. Pokorný [-] ) , T. Knotek [-] , J. Houška [-] (46. J. Dařílek [-] ) , T. Houška [-] , P. Drechsler [-] , D. Krtek [-] , D. Rozporka [-] , P. Mádl [-]

TJ Sapeli Polná
J. Herink [-] - P. Mašek [-] , J. Fic [-] (79. J. Szabó [-] ) , D. Macko [-] , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] (37. M. Špendlíček [-] ) , M. Příhoda [-] , P. Barák [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , P. Takács [-] (72. M. Boháček [-] )

ŽK: 69. D. Krtek - 83. M. Příhoda , 90. D. Macko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STANĚK Josef - DVOŘÁK Jan, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.