L. Liška 32.
L. Liška 66. (p.)
2:1
(1:0)
90. P. Novotný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liška zajistil Velkému Meziříčí tři body


Branky


32. L. Liška , 66. L. Liška (p.) - 90. P. Novotný (p.)
0

Až v devátém kole se Ždírec nad Doubravou dočkal přemožitele. Po velice pohledném utkání z obou stran se z vítězství radovali hráči Velkého Meziříčí. Dvěma brankami tento zápas rozhodnul Lukáš Liška, který odehrál opravdu skvělý zápas.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes povedený začátek Ždírec inkasoval první

Ždírec nad Doubravou nastoupil ve vysokém tempu, ale ztroskotal na skvěle propracované defenzívě Velkého Mezíříčí. Ačkoliv Ždírec hrál aktivně, tak do vyložených šancí se nedostal. První větší šanci si paradoxně připsali domácí. Patrik Svoboda poslal úchvatný centr do vápna a Liška jen tak tak minul branku. Rozhodující moment zápasu přišel ve dvaatřicáté minutě. Velké Meziříčí rozehrálo nacvičenou standardku, na jejíž konci stál Lukáš Liška, který poslal domácí do vedení 1:0.

Druhý poločas hrálo Velké Meziříčí v duchu brejků

Do druhého poločasu vstoupili domácí velice defenzivně. Prakticky se soustředili jen na to neinkasovat, což se jim i díky skvělému výkonu Luboše Zavadila dařilo. Domácí se přes půl dostávali jen v rámci brejků a z jednoho takového brejku se jim podařilo dostat až k pokutovému kopu, ke kterému se postavil Lukáš Liška a poslal Velké Meziříčí do dvoubrankového vedení. K pokutovému kopu se nakonec dostali i hosté, ale až v devadesáté minutě. Penaltu sice Novotný s přehledem proměnil, ale hned po ní rozhodčí ukončil utkání a Velké Meziříčí se tak radovalo ze zisku všech třech bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch: Podali jsme moc dobrý výkon a tři body jsme si jasně zasloužili. Nepouštěli jsme soupeře do šancí. V šatně jsme si řekli, že pokud chceme vyhrát, tak musíme hrát hodně na balónu, to se nám tedy moc nedařilo, protože ve většině zápasu držel míč soupeř, ale my byli produktivnější a to rozhodlo.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Slavík: Celý zápas rozhodnul bravurní vstup domácích do zápasu a skvělý výkon kapitána Velkého Meziříčí. My musíme na tuhle porážku zapomenout a soustředit se na další zápasy.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
L. Zavadil [-] - M. Maloušek [-] (46. M. Nevoral [-] ) , D. Polák [-] , L. Liška [-] , V. Beran [-] (81. V. Bradáč [-] ) , D. Krčál [-] , P. Svoboda [-] , T. Malec [-] , M. Puža [-] (76. A. Vlk [-] ) , M. Souček [-] , J. Čermák [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - P. Pátek [-] (57. D. Dvořák [-] ) , P. Čalkovský [-] (52. P. Novotný [-] ) , J. Smejkal [-] (68. R. Kolouch [-] ) , M. Najman [-] , P. Klimeš [-] , M. Kysilko [-] , K. Štukhejl [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , P. Kučera [-]

ŽK: 90. T. Malec - 64. P. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - HOLUB Miroslav, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.