3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec doma smetl Moravské Budějovice


Branky


0

Do ambiciózního Humpolce v rámci devátého kola zavítaly předposlední Moravské Budějovice, které domácím nesahaly ani po kotníky. Domácí o vítězství rozhodli už v první dvaceti minutovce a nebýt vyloučení na konci prvního poločasu, mohla být výhra mnohem vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání z říše snů

Humpolec do utkání vešel s velkou chutí a na rozdíl od Moravských Budějovic, se očividně snažil co nejrychleji vstřelit branku, což se domácím podařilo už v šesté minutě. Další branky přišly o chvíli později, v devatenácté minutě se prosadil Daniel Šerý a jen o minutu později pečetil na konečných 3:0 Radim Dalík, který celý zápas předváděl opravdu úchvatný výkon. Až do konce prvního poločasu Humpolec Moravské Budějovice absolutně tlačil a vypadalo to, že vstřelení další branky je jen otázkou času. Gól nakonec nepřišel, naopak do šatny se předčasně musel odebrat Timotej Vrátný.

 

Úroveň fotbalu druhý poločas značně klesla

Moravské Budějovice jakoby do druhého poločasu vstoupily jen s tím, že tento zápas prostě musí odehrát. Humpolec si nepočínal o moc lépe, prakticky jen kontroloval své vítězství. Fanoušci, kteří na tento zápas zavítali, tak mohli v dvacáté minutě klidně odejít, o nic by nepřišli.

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Ján Kubík: Byl to slušný zápas. V druhém poločase jsme se správně nikam nehnali a jen jsme kontrolovali hru. Mrzí nás zbytečné vyloučení, po kterém kvalita hry jasně poklesla, ale já jsem spokojený.




Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - T. Kopic [-] , D. Procházka [-] , T. Vrátný [-] , P. Fikar [-] - J. Paťha [-] , J. Prokop [-] , D. Šerý [-] , M. Kratochvíl [-] - R. Dalík [-] (87. J. Žatečka [-] ) , F. Kubíček [-] (61. M. Podoba [-] )

SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - O. Busta [-] , P. Benda [-] , J. Šplíchal [-] , T. Kyzlink [-] (87. L. Kratochvíl [-] ) , L. Veselý [-] , A. Svoboda [-] , V. Dušek [-] (46. J. Kosmák [-] ) , T. Kopeček [-] (87. D. Puchnar [-] ) , R. Švanda [-] , M. Procházka [-]

ŽK: 9. T. Vrátný , 30. J. Prokop , 79. J. Paťha , 83. M. Podoba - 57. T. Kyzlink , 70. T. Kopeček . ČK: 44. T. Vrátný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kůrka Petr - FOTR Jan, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.