0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan potvrdil roli favorita


Branky


0

Na půdu rezervy Velkého Meziříčí zavítal aspirant na posup do divizních soutěží Slovan Havlíčkkův Brod , pouhých 40 diváků však vidělo puze jedinou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Háněl rozhodl celé utkání

Hostující celek Slovanu vlétl do utkání jako tajfun, byl lepší a vyhrával osobní soubje. Paradoxně šli do první brankkové příležitosti domácí kdy ve 2 minutě si na pěkný centr naskočil Nevoral a na zadní tyči Malec těsně minul. Po té hosté byli silní na balonu a velice dobře bránili. Rozhodující moment utkání přišel ve 22 minutě kdy po chybě Halámky šel sám na brankáře Háněl a nedal domácímu Zavadilovi šanci 0:1. Po té hosté znovu byli aktivnější ale ve 27 minutě domácí mohli srovnat. Souček ale těsně minul. To bylo ze strany domácích v prvním poločase vše. Mírný tlak, který si hostující Slovan vytvořil žádnou brankovou příležitost nevypracoval.

Bezbrankový poločas plný šancí

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, větší aktivitu přineslo střídání, kdy se na hřiště dostal Lukáš Berka. Bylo to znát, domácí vyhrávali souboje ve středu hřiště, v 52 minutě domácí měli šanci po pasu Krčála šel úplně ale úplně osamocen Beran ale trestuhodně zahodil svoji šanci. Po té se domácí aktivní hrou snažili dostat hostující celek pod tlak ale otevřeli svoje zadní vrátka a hostující celek využíval tyto okénka k rychlým protiútokům. Hostující střelece však skvěle vychtal chytající Zavadil.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch - trenér: V prvním poločase byli hosté lepší. My jsme se zlepšili až po příchodu Berky. Remíza by byla spravedlivá. Náš Závěrečný tlak ztroskotal na dobře organizované obraně řízené hostujícím hráčem Onřejem Berky.




Sestavy


FC Velké Meziříčí B
L. Zavadil [-] - M. Maloušek [-] (74. R. Hlávka [-] ) , A. Vlk [-] , L. Liška [-] , V. Beran [-] (77. A. Pospíšil [-] ) , D. Krčál [-] , P. Svoboda [-] , T. Malec [-] , M. Nevoral [-] , M. Souček [-] , L. Halámek [-] (46. L. Berka [-] )

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - K. Pazderka [-] , O. Berky [-] , D. Hejkal [-] , K. Svoboda [-] - O. Štědrý [-] (89. M. Báča [-] ) , J. Prchal [-] , A. Polívka [-] (46. D. Henek [-] ) , R. Háněl [-] (90. L. Peřina [-] ) , J. Henek [-] - M. Veselský [-]

ŽK: 70. A. Vlk - 57. J. Prchal , 76. D. Henek , 90. J. Henek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kůrka Petr - NÁPRAVNÍK Jan, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.