2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod má druhou výhru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

 

Po nevýrazném úvodu se postupně do šancí dostali domácí Teplan a J. Henek, ale teprve třetí příležitost skončila brankou, když výborně centroval Štědrý a Plíšek se z blízka nemýlil – 1:0. Pak se osmělili i hosté, ale střelu Krčála a hlavičku Adamce zneškodnil Kubát. V poslední desetiminutovce prvního poločasu přišly velké šance domácích. Nejprve neuspěl osamocený Hejkal, pak minul J. Henek a těsně před poločasem se uvolnil Teplan, udělal kličku i brankáři, ale netrefil prázdnou branku.

 

Hostům se podařilo pouze snížit

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí dobře. Prchal obloučkem vysunul Veselského a ten jesličkami prostřelil Pazderku – 2:0. O pět minut později domácí chybovali, do úniku se dostal Krčál a z jeho přihrávky snadno snížil hostující Žila – 2:1. Pak přišli dvě dobré příležitosti smolaře J. Henka a také šance hostujícího Pospíchala, kterého vychytal Kubát. V závěru se hosté tlačili do útoku, ale více řečnili, než hráli. Domácí byli pozorní a do žádné brankové příležitosti je již nepustili. Pojistit výhru mohl střídající Němec, který v 89. minutě šel sám na Pazderku, ale ten jeho úmysl vystihl.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
M. Plíšek - trenér: Zápas měl podobný průběh jako s Jemnickem. V prvním poločase jsme si vytvořili šance, ale dali z nich pouze jednu branku. Povedl se nám i vstup do druhého poločasu, kdy jsme brzo přidali druhý gól. Bohužel se pak v naší hře objevila spousta nepřesností a zbytečných ztrát míče, čímž se soupeř dostával stále více do hry. Po té, co se hostům podařilo snížit, soustředili jsme se hlavně na to, abychom neinkasovali podruhé. Povedlo se a brali jsme tentokrát všechny tři body. Předvedená hra však stále ještě neodráží možnosti hráčů.

SK Přibyslav
Jaromír Vopršál: Prvních 30 minut byli domácí jednoznačně lepší a kdyby to bylo 4:0, tak se nemohl nikdo divit. Od 30. minuty to byl vyrovnaný zápas a myslím,že druhou půli jsme měli více ze hry. K rozhodčímu se nemá cenu vyjadřovat, takhle slabý sudí v krajském přeboru už dlouho nepískal. Domácí byli asi o ten gól lepší.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - O. Berky [-] , D. Hejkal [-] , P. Novotný [-] , M. Plíšek [-] - J. Prchal [-] , J. Henek [-] (81. M. Němec [-] ) , R. Háněl [-] , O. Štědrý [-] - M. Veselský [-] , T. Teplan [-] (56. D. Henek [-] )

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Krčál [-] , J. Žíla [-] , P. Škacha [-] , M. Votava [-] , J. Flekal [-] , L. Adamec [-] , J. Pospíchal [-] , J. Vopršal [-] , P. Kunc [-] (75. J. Prchal [-] ) , J. Eis [-] (84. A. Vostál [-] )

ŽK: 31. O. Berky , 55. J. Prchal , 91. J. Kubát - 33. P. Škacha , 67. J. Žíla , 72. M. Krčál , 72. L. Adamec , 79. J. Eis , 79. J. Vopršal . ČK: M. Krčál .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: KUČERÍK Milan - MÜLLER Jiří, JÍLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.