2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod se do přeboru vrátil remízou


Branky


0

V 1. kole Krajského přeboru Vysočina přivítal sestupivší Havlíčkův Brod Jemnicko.V utkání se zrodila remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli již o dvě branky

Po úvodní opatrné desetiminutovce se probrali domácí a do zakončení se během několika minut třikrát dostal aktivně hrající Polívka. Hostující brankář byl ale úspěšný. V 22. minutě se po přihrávce Štědrého dostal do další šance Prchal, ale brankář Kopeček jeho střelu vyrazil na roh. Po jeho rozehrání a hlavičce Polívky už nestačil na dorážku Svobody – 1:0. V 26. minutě vystřelil za vápnem Háněl, hostující brankář pouze vyrazil a u míče byl včas Veselský – 2:0. Ještě lépe pro domácí mohlo být o dvě minuty později. To z půlky hřiště postupoval na Kopečka Prchal, ale opět ho neprostřelil.  Hosté byli úspěšnější v 32. minutě, když jejich brejk zastavila domácí obrana faulem a trestný kop dobře zatočil Kříž k tyči Kubátovy branky – 2:1. Ve 42. minutě došlo k nepříjemnému zranění Polívky v obličeji a hráč musel být střídán.

 

Hotující Jemnicko vyrovnalo

Druhý poločas začal dobrou příležitostí Štědrého, ale jeho zakončení skončilo nad hostující brankou. Pak ovšem přišly dobré příležitosti hostů. Dvakrát je vychytal Kubát, jednou výborně zasáhl Plíšek. Vyrovnání padlo v 60. minutě, kdy po brejku Pacase zakončoval (zřejmě z ofsajdové pozice pozn. redaktora.) Kříž – 2:2. Pak už začali opět hrát domácí, ale příležitosti Prchala Veselského skončily nepřesnými střelami. V 82. minutě kopal trestný kop ze 17 metrů Veselský, trefil však jen zeď a druhý pokus vytěsnil Kopeček na roh. Pak se dostali do slibných příležitostí opět Prchal s Veselským, ale bez brankového zakončení. Ještě v nastaveném čase přišla na každé straně branková příležitost. Pacasův pokus kryl Kubát a domácí Veselský zakončoval jen slabě.

 



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl: zprávy Samotný úvod se nesl ve vyrovnaném pojetí. Po čtvrt hodině ovšem byli domácí jasně lepší a šli do zaslouženého vedení. My se vrátili do zápasu snížením a v závěru první půle jsme domácí zatlačili. Vyrovnání přišle ve druhé půli, kdy jsme byli lepší. Konec utkání spíš zase byli lepší domácí a Kopeček zlikvidoval dvě nebezpečné situace. V posledních minutách jsme mohli Pacasem i vyhrát, ale brejk neproměnil. S bodem jsme však spokojení.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - K. Svoboda [-] , M. Plíšek [-] , P. Novotný [-] , D. Hejkal [-] (64. T. Teplan [-] ) - O. Štědrý [-] , R. Háněl [-] , J. Henek [-] , A. Polívka [-] (46. D. Henek [-] ) - M. Veselský [-] , J. Prchal [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , J. Rejthar [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (87. Z. Nikrmajer [-] ) , M. Kelbler [-] (76. O. Frečka [-] ) - F. Kříž [-] , A. Pacas [-] (92. L. Chalupa [-] ) -

ŽK: 60. P. Novotný , 70. J. Prchal , 85. J. Kubát , 86. R. Háněl - 43. T. Bastl , 79. P. Tesař , 82. F. Kříž .
Hráči zápasu: M. Veselský - F. Kříž .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PORUPKA František - ROSICKÝ Pavel, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.