Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radostína porazilo ve vypjatém zápase Pohledec


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát skórovali, dvakrát se červenalo.

Při sychravém počasí na hřiště Radostína přicestoval v roli favorita tým z Pohledce, který má v poslední době výborné výsledky. 

  Domácí sestava se ovšem opět rapidně lišila od předchozích zápasů. Do základu se vrátili dorostenci a hráči, kteří na minulém zápase nebyli. Na hře domácích to bylo znát, i přesto, že Pohledec předváděl velmi kvalitní hru. Radostínské duo ve středu hřiště Večeřa s Dvořákem ovšem soupeři nedávali moc prostoru. A i díky nim přišla první zajímavá situace již ve 12. minutě, kdy Císař odcentroval do vápna, kde Láznička využil zaváhání beků Pohledce a mezi nohama propálil brankáře Hájka. Veseleji bylo hned o 8 minut později. Kdy Císař utěšeně uklidil balón za tyč Hájkovy branky po výborně Gregarově přihrávce. Pak se začaly dít věci. impulsivní velké skupiny diváků se dostaly do křížku, kdy jeden z hostujících si přišel z očí do očí vyříkat názory. Do potyčky se zapojil i hostující hráč Puchýř, který oprávněně uviděl červenou kartu.To hrálo do not domácím. Jenomže po této situaci byla rozprouděná hra i na hřišti. Tíhu okamžiku neunesl Inwald, který dvěma zbytečnými fauly oslabil i domácí tým. Ten toho mohl litovat hned dvakrát, jelikož hosté po faulu na půli hřiště nechali propadnout balon a hostující hráč trefil břevno. To zvonilo i za dalšího pár minut, kdy hosté trefili břevno z přímého kopu. V tomto ohledu jim dal lekci z produktivity znovu Láznička. Ten si tělem odstavil obránce a levou nohou z pozavápna poslal míč odrazem o tyč za bezmocného Hájka. D poločasu si už radostínští stav uhlídali.

Domácí pojistili vedení, hosté dohrávali v devíti.

Do druhého poločasu poslal na plac trenér Kališ nového koně Kováře, který se zapsal do zápasu velmi výrazně. Nejprve při brejku dva na jednoho si šlápl na balón a velmi potěšil všechny přítomné. V vzápětí se hosté dostali na dostřel. Využili velký zkrat Litochleba s Homolou, kdy Homola zahrál rukou ve vápně po nahrávce Litochleba. Signál hostí byl opravdu výstavní. Jenomže po dalších 13 minutách, po nákopu Lázničky postupoval sám na brankáře právě zmiňovaný Kovář, kterého zezadu povalil Šaroun a oprávněně viděl červenou kartu. Následný přímí kop poslal Láznička daleko do zahrad za hřištěm. ten spálil další šanci po výborném centru Šimka, kdy netrefil dobře balón. To se ovšem povedlo v 75 páté minutě právě Kovářovi. Ten z úctyhodných 60 metrů, byl tedy hluboko na vlastní polovině trefil branku a i přehodil vyběhnutého Hájka 4.1. To už na hřišti běhal i další střídač domácích Invald Lukáš. Ten si v 79 minutě rozjel na půli hřiště akci, která po ose Kadlec Láznička a Kovář, který poslal výborný centr do vápna, dostala zpět k Invaldovi, který si se situací poradil jako vyhlášený snajpr a hlavičkou nedal Hájkovi žádnou šanci.

Zbytek utkání už se dohrál v poklidu, bez výrazných šancích na obou stranách a tak si chlapci z Radostína mohi užít rozlučku se sezónou 2016.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Aleš Kališ: Děkuji chlapcům za odvedený výkon. Všechny nás potěšili jak výsledkem tak hrou i bojovností.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Domácí vyhráli zaslouženě. My jsme se snažili hrát, ale udělali jsme spoustu chyb v defenzivě a Radostín nás za to trestal. Po snížení jsme měli tlak, který jsme nepřetavili v další gól. Pak jsme šli do devíti a bylo hotovo. Ke kontroverzní situaci z první půle,samozřejmě Puchýř chtěl situaci mimo hřiště uklidnit a neuvědomil si, že tam nemá co dělat. Já se ptám, viděl vůbec rozhodčí hlavního pořadatele zápasu? Obávám se, že nikoliv, když točil pivo v hospodě.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - T. Litochleb [-] , M. Šimek [-] - J. Inwald [-] , M. Láznička [-] , D. Večeřa [-] (73. M. Srnský [-] ) - P. Císař [-] (46. R. Kovář [-] ) , L. Dvořák [-] , T. Kadlec [-] , Z. Gregar [-] (64. L. Invald [-] ) , O. Bradáč [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - O. Žák [-] , D. Bártek [-] , L. Jambor [-] , L. Ondráček [-] , M. Fajmon [-] , P. Skalník [-] (65. J. Hubáček [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , B. Puchýř [-]

ŽK: 25. Z. Gregar , 27. J. Inwald , 57. R. Kovář , 76. M. Láznička - 76. O. Žák , 85. D. Bártek . ČK: 28. J. Inwald - 26. B. Puchýř , 71. V. Šaroun .
Hráči zápasu: O. Bradáč , T. Kadlec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - TOMAN David (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.