Dolní Rožínka vyhrála s přehledem v Radešínce


Branky


2

V souboji mužstev z opačných pólů tabulky byla úspěšnější Dolní Rožínka, která vyhrála v Radešínské Svratce s místní rezervou 3:0. Největší zásluhu na tomto výsledku má hattrick Jana Čermáka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Rožínka vyhrála poločas o branku

V nedělním odpoledni na sebe narazila mužstva z rozdílních pozic v tabulce. Zatímco domácí Radešínskaá Svratka je na chvostu tabulky, Dolní Rožínka po sestupu z Okresního přeboru okupuje přední místa. V prvním poločase hrála záloha domácích hezký kombinační fotbal, ale nedokázala najít skulinu ve skvěle fungující obraně Rožínky. Ta hrála spíše na své rychlé utočníky než kombinačně a neslo to své ovoce.

Jan Čermák dokončil hattrick

Po pár náznacích šancí, které likvidoval domácí golman Šebek se do přestávky hosté dvakrát radovali a šli si za výhrou.

V druhém poločase to bylo stejné jako v půli první. Svratka se snažila hrát fotbal, kdežto Rožínka hrála chytře a vysouvala na steč své rychlíky v utoku. Hráč Jan Čermák svojí třetí brankou v zápase dovršil hattrick a pomohl svému týmu k zisku tří bodů.


Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Veselý, obránce: Ukázalo se, že Rožínka má dobrý tým a zcela po zásluze vyhrála. My už se snad brzy probereme a začneme dělat body.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: K zápasu s domácími posílenými o hráče A-týmu jsme nastoupili bez dvou hráčů základní sestavy. Od začátku utkání se nám dařilo pohybem a kombinací přehrávat domácí. Z naší dobré hry jsme získali vedení 2:0, které mohlo být i vyšší. Ve druhé půli jsme ovládli hru a kdyby se nám podařilo proměnit minimálně osm samostatných nájezdů na domácího brankáře, mohlo skóre vypadat jinak. Za předvedený výkon zaslouží celý tým pochvalu.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - ŠOUSTAR Miloš (N), BÍLEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2016 10:34
Jan Laluch
Petře, děkujeme za komentář. Reportáž upravena, chybička se někdy vyskytne ;)
2. 10. 2016 21:29
jak může někdo vyhrát poločas o branku když to bylo 2:0 jedině že by byl\ řeč o druhém poločase
super výkon Baníku Svratka vystřelila za celý zápas jednou na branku.