0:1
(0:1)
26. D. Hrbek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radostína překvapivě vyloupilo Měřín B


Branky


26. D. Hrbek
0

Béčko Radostína se dostává do formy a již sedmý zápas v řadě jeho hráči neprohráli. Tentokrát radostínští vyloupili v tabulce třetí Měřín a dostali se již na páté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín diktoval průběh první půle

Při slunečném sobotním odpoledni nastupoval domácí tým jako favorit, ale od počátku byli na hřišti více vidět hostující hráči, kteří si vytvářeli více šancí než domácí. Několikrát zahrozili, avšak gólově se neprosadil ani jeden hráč hostujícího týmu. I domácí se nenechali zahanbit a taktéž se snažili prosadit. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Běžela 26. minuta a hostující mužstvo si z tlaku vytvořilo gólovou příležitost. To se před vápnem domácích opřel do balónu Hrbek a přesně mířenou střelou nedal domácímu brankáři šanci. Otevřel tím skóre utkání - 0:1. I nadále se hrál bojovný a rychlý fotbal, ale skóre na ukazateli se do poločasu již nezměnilo. Kdyby hosté z Radostína přidali více branek, domácí se nemohli ničemu divit. Měřín byl první půlku horším týmem.

Tlak domácích k vyrovnání nevedl

Do druhé půlky nastoupili domácí s větší bojovností a bylo to na hře vidět. Vytvářeli si tlak, ale vždy jejich pokusy odvrátila hostující obrana nebo brankář. Hosté z Radostína se do šancí dostávali jen občas a taktéž jejich pokusy končily na domácí obraně. Největší šanci měl Měřín na srovnání kolem 75. minuty, kdy se ve skrumáži na malém vápně nedokázal zorientovat ani jeden hráč a hosté tak odvrátili na roh. Takto probíhal skoro celý poločas - Měřín se sice tlačil do útoku, ale nedokázal zužitkovat ve srovnání skóre nebo otočení zápasu. Tak nakonec rozhodčí Žilka ukončil hvizdem píšťalky utkání, které skončilo těsnou výhrou hostujícího Radostína.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: V první půlce jsme byli horší, čímž nás hosté potrestali vedoucí brankou. Kdybychom do poločasu prohrávali 3:0, bylo by to zaslouženě. Do druhé půlky jsme šli s vidinou otočit zápas ve svůj prospěch, přidali jsme na tempu, avšak naše nemohoucnost ovoce nepřinesla. Za druhou půlku bychom si zasloužili minimálně remízu, ale hraje se na góly a proto šťastnější odjížděli hosté.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: V prvním poločase jsme byli Měřínu více než rovnocenným soupeřem, ze kterého jsme dokázali vytěžit vedoucí branku.Ve druhé části nás ale domácí dostali pod velký tlak, kterému jsme jen s vypětím všech sil odolávali. Jednobrankové vedení jsme nakonec uhájili. Všem hráčům bych chtěl poděkovat za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - P. Pospíchal [-] , M. Sýkora [-] , T. Hrad [-] , S. Bartušek [-] , P. Jůda [-] , J. Procházka [-] , O. Palík [-] (46. D. Hrůza [-] ) , D. Horák [-] , D. Jonáš [-] , P. Král [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - T. Litochleb [-] , R. Fňukal [-] , M. Šimek [-] , T. Kadlec [-] - D. Večeřa [-] (32. O. Bradáč [-] ) , J. Novotný [-] , J. Inwald [-] (65. L. Invald [-] ) , D. Hrbek [-] - M. Láznička [-] (70. M. Srnský [-] ) , P. Císař [-] -

ŽK: 30. T. Hrad , 90. D. Jonáš - 67. L. Invald , 76. R. Fňukal .
Hráči zápasu: J. Hladík - D. Hrbek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŽILKA Jan - BAČÁK Tomáš (N), HLADÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.