Zápas gólmanů skončil v Hamrech nerozhodně


Branky


0

Béčko Hamrů se rozešlo smírně s Pohledcem. V zápase byly vidět výborné výkony brankářů, kteří za svá záda pustili po brance na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V devátém kole III. třídy se střetly v Hamrech týmy domácích Kladivářů, kteří byli v tabulce jedenáctí a Pohledec, který byl pátý. Zápas začal skoro s hodinovým spožděním, protože na zápas nedorazil delegovaný rozhodčí Jaroslav Nebola. Toho nakonec zastoupil na zápas přivolaný rozhodčí Nikola Bula.

 

Do zápasu vstoupili lépe hosté a po začátečním tlaku kopali v páté minutě rohový kop. Ten perfektně zahráli na přední tyč, zde zůstal nehlídán Luboš Novotný a poslal hlavou hosty do vedení - 0:1. Další minuty patřily též Pohledci, ale z několika dalších rohů již hosté nic nevytěžili.

 

Poté již převzali iniciativu domácí a začali si vytvářet gólové situace. Jednu z nich nakonec využil ve 28. minutě střelou z vápna do šibenice Miloš Smejkal - 1:1. Další velkou šanci střelce vyrovnávací branky vychytal brankář hostí Milan Hájek, když jeho střelu do šibenice vytáhl tygřím skokem na roh.

 

Další šance se střídaly na obou stranách a vynikající gólmani si s nimi dokázali poradit. Když už byl po jedné akci domácí brankář Martaus překonán, zachránilo ho břevno jeho branky. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Druhý poločas začaly Hamry velkým tlakem, ale v bráně narážely na vynikajícího Hájka. Když už byl Hájek po střele Michala Černého překonán, zastoupilo ho taktéž jeho břevno.

 

Hosté v těchto chvílích podnikali nebezpečné brejky, po nichž se asi ve čtyřech případech vyznamenal domácí Martaus. To se již psala závěrečná desetiminutovka zápasu, kdy Pohledec zatlačil Kladiváře před svoji branku. Po několika rozích a standartkách domácí s vypětím všech sil uhájili spravedlivý nerozhodný výsledek. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Dosažená remíza je spravedlivá na obě strany. Škoda, že jsme na začátku druhé půle nedali branku, mohlo se nám dýchat lépe. Chtěl bych pochválit oba gólmany, kteří by si zasloužili být v sestavě kola.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Spravedlivá dělba bodů. Škoda, že jsme za stavu 1:0 neproměnili svoje šance. Soupeř nás za to potrestal vyrovnávací brankou. Druhý poločas byli aktivnější domácí, my jsme zase měli slušný závěr a tam jsme byli lepší. Ani jeden tým svoje šance neproměnil. Děkuji rozhodčímu Bulovi za vstřícnost a ochotu přijet a spravedlivě odpískat zápas za delegovaného rozhodčího Nebolu, který se bez omluvy na zápas nedostavil a raději hrál zápas za Rozsochy. Očekávám, že se tím budou příslušné komise zabývat a rozhodčí Nebola bude za to patřičně potrestán.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bula Nikola - PINKAVA Petr (N), KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.