1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov vyloupil Radešínku B


Branky


0

Jimramov potvrdil roli mírného favorita a porazil domácí rezervu Radešínské Svratky 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V osmém kole III. třídy nastoupila domácí rezerva Radešínské Svratky proti Jimramovu. Domácí fotbalisté se nacházeli před tím to zápasem na poslední čtrnácté pozici v tabulce. Minulé kolo Radešínka nezvládla domácí derby s Pohledcem a odešla vysoko poražena 1:5. Jimramov se mohl výhrou posunout blíže ke klidnému středu tabulky. Jimramov navíc jel do Radešínky ve velké pohodě a s vědomím, že zde poslední tři vzájemné duely vyhrál.

 

Do utkání vstoupila lépe Radešínka a od začátku zle zatápěla obraně hostí. Všechny nebezpečné akce však končily na rukavicích bezchybného Hlaváče v brance Jimramova. Poté se začal osmělovat také Jimramov a v 22. minutě se po pěkné akci dostal míč až k Lukáši Bednářovi a ten již věděl jak poklidit míč do sítě domácích - 0:1.

 

Domácí gól neznervózněl a nadále se pouštěli jeho hráči do útočných akcí. Obrana hostí odolávala až do 41. minuty, kdy se k míči dostal Miloš Šoustar a zkušeně vyrovnal - 1:1. Domácí diváci tak po trvalé převaze odcházeli na poločasovou přestávku s očekáváním, že v druhém poločase strhnou výhru na svoji stranu.

 

 

Ondřej Černý rozhodl dvěma góly

Do druhé půle nastoupili domácí s odhodláním urvat vítězství. Byli to ale hosté, kteří podnikali rychlé brejky a po jednom z nich se v 50. minutě trefil Ondřej Černý a poslal Jimramov dovedení - 1:2. Obdobná situace se opakovala jako přes kopírák v 63. minutě a na konci brejkové akce se objevil opět Ondřej Černý a bylo to rázem o dvě branky - 1:3. A když domácí v závěru neproměnili ani pokutový kop skončilo utkání vítězstvím Jimramova 3:1. 



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Dnes jsme smolně prohráli musíme se bodově zlepšit v dalších zápasech.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Domácí nás od první minuty zmáčkli, a i když jsme vstřelili vedoucí branku, byli v prvním poločase lepším týmem a zaslouženě vyrovnali. Ve druhé půli jsme se zlepšili a hlavně dotáhli dva rychlé brejky do gólového vyjádření. Poté jsme spolehlivou defenzivou hlídali náskok a domácí do žádné větší šance nepustili. A když domácí zahodili i penaltu dovedli jsme zápas do vítězného konce. Velký podíl na výhře má v posledních kolech výborný brankář Hlaváč. V Radešínce se nám opravdu daří, vyhráli jsme zde počtvrté za sebou, ale dnešní výhra byla nejtěžší. Z venkovního trojboje máme již 4 body a příští týden ho zakončíme na horké půdě ve Věchnově, kde bychom také rádi něco uhráli.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (67. R. Šimon [-] ) , L. Zavadil [-] (56. J. Holeš [-] ) - V. Dostál [-] , M. Dvořák [-] , L. Bednář [-] , P. Krejčí [-] - O. Černý [-] (72. P. Sedlák [-] ) , P. Sedlák [-] (82. M. Pavelka [-] )

TJ Sokol Jimramov
R. Šebek [-] - P. Novotný [-] , M. Šoustar [-] (66. T. Vítek [-] ) , J. Dostál [-] (81. P. Kříž [-] ) , B. Jandourek [-] , M. Šacl [-] , P. Sobotka [-] (46. T. Kilian [-] ) , T. Kříž [-] (65. M. Kaštánek [-] ) , P. Veselý [-] , P. Jozifek [-] , J. Janů [-] (46. R. Smejkal [-] )

ŽK: 39. L. Zavadil - 34. J. Janů .
Hráči zápasu: A. Hlaváč , P. Krejčí , Z. Novotný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - STEHLÍK Marek (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.