1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Béček skončil v Radostíně nerozhodně


Branky


0

Radešínská Svratka B si po minulém týdnu kdy si připsala doma první vítězství v sezóně, přijela také pro první bod z venku. V Radostíně remizovala 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselý skóroval v poslední minutě poločasu

Zápas začal ve velmi dobrém tempu. Hráči Radešínské Svartky překvapili svojí hrou ve středu hřiště. Bohužel pro ně se tuto kvalitu nedařilo přenést do útočné fáze. Na sestavě domácích bylo znát, že ještě chvílí před zápasem nebylo jasné, v jaké sestavě nastoupí. Obecně v Radostíně je pro trenéry těžká situace, kdy oba kádry súžují dlouhodobá zranění.

 

Avšak byli to právě domácí, kteří mohli pozvednout diváky ze sedaček. Po pohledné akci poslal do samotného úniku Dvořáka Koudela, ale první jmenovaný neprodal svoje nabrané zkušenosti a v jasné příležitosti tváří v tvář golmanovi selhal. Nebezpečnou střelu pár minut po této události vypustil ze své kopačky levý bek Kadlec, který prošel z půlky hřiště, jeho střelu ale se štěstím vytěsnil brankář na rohový kop, který byl vždy velkou zbraní domácích, ale v dnešním zápase standardní situace domácím hráčům opravdu nevycházely.

 

Hosté hráli fotbal opravdu pouze po půlku hřiště, a tak právě standardní situace byly ty, ze kterých mohli branku Radostína ohrozit. Po nadýchaném centru se dostal do nebezpečné pozice kapitán hostí Petr Novotný, ale jeho hlavička šla vysoko nad břevno.

 

Při dalších balónech se hostující hráči nedokázali domluvit a letící balóny zasáhnout. Domácí se proto rozhodli trestat, ovšem obrovskou šanci Kohouta neskutečně tygřím skokem vychytal hostující brankář Koláček. Dvakrát zahrozil i z křídla výborně rychlostně vybavený Novotný, ale neměl štěstí v koncovce. V dalších šancích se domácí utápěli v kličkách a nahrávkách uvnitř velkého vápna.

 

Konec první půle ovlivnily dvě zásadní věci. První z nich byla obrovská nepozornost domácích hráčů, ale také rozhodčí, který nechával zahrát rohový kop, i přes to, že na trávníku ležel jeden z domácích hráčů, na což upozorňovali i někteří z hostujících hráčů. Bohužel neúspěšně, a tak se odražený balón dostal na vrchol velkého vápna, kde ho jeden z hostijících hráčů vypálil tak dobře, že těsně před brankářem Homolou nechytatelně tečoval bek hostí Veselý. Tento moment vyvolal obrovské nevole v řadách diváků a zároveň ukončil první poločas.

Domácí vyrovnali Císařem

Do druhého poločasu nastoupili na plac naděje z dorostu, které měli v nohách včerejší zápas za A - mužstvo a dnešní zápas, ze kterého se vrátili těsně před úvodním hvizdem tohoto utkání. Jednalo se o kanonýra Císaře a Srnského, kteří rozhýbali hru v domácím útoku a zásadně ovlivnili vývoj utkání. Ale popořadě, druhý poločas byl převážně v réžii domácích. Výborný zápas odehrál předstoper Fňukal, který odebírál, rozehrával a byl opravdu mozkem a tvůrcem hry domácího mužstva. Bohužel ani z jeho rozjetých akcí nedokázali domácí hráči mnohdy i z výborných pozic dotalčit míč do sítě. Tak přišel jediný moment v druhém poločase ze strany hostí, z chumlu u branky domácích se ozvala rána. Hostující útočník ovšem nespadl a rozhodčí zjevnou penaltu nedopískal. A tak přišla radost na druhé straně. Sled soubojů podstoupil Srnský, po jednom z nich se dostal k míči Kohout, který vysunul Císaře, a mladičký utočník po úniku z půle hřiště mazácky zakončil a nedal brankáři šanci. Po té se hra hodně kouskovala a za zmínku stojí dalekonosná pumelice Kohouta, které skončila těsně nad. Blízko k rozhodující brance byl i domácí Srnský, ale z vložené pozice těsně přestřelil. Závěrečný tlak již také brnaku nepřinesl, i když hosté vykopávali balón z brankové čáry. A tak si hosté i přes jedinou střelu mezi tři tyče odváží bod za remízu - 1:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Předvedená hra našeho týmu byla dobrá, koukatelná, srazila nás jediná věc, která je důležitá na všech úrovních. Produktivita, proměňování vytvořených šancí. Kdybychom vyhráli první poločas dva nebo tři jedna, nikdo by se nemusel divit. Druhé půli jsme soupeře takřka k ničemu nepustili, ovšem tři body nám to nepřineslo. Kluky musím pochválit za předvedenou hru, všichni hráli velice dobře. V posledních zápasech nám hlavně klape defenzíva, za což jsme rádi.

FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: V obrovském vedru jsme chtěli získat tři body, ale jsme rádi i za jeden. Musím pochválit hráče za příkladnou bojovnost.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , M. Šimek [-] , R. Fňukal [-] - M. Gregar [-] , L. Dvořák [-] , D. Večeřa [-] (46. P. Císař [-] ) , J. Novotný [-] , T. Kadlec [-] - J. Kohout [-] , J. Koudela [-] (46. M. Srnský [-] ) -

FK TJ Radešínská Svratka B
R. Koláček [-] - P. Veselý [-] , D. Regent [-] , T. Vítek [-] (82. M. Kaštánek [-] ) , T. Kilian [-] (54. M. Jinek [-] ) , P. Sobotka [-] (68. J. Janů [-] ) , B. Jandourek [-] , L. Kachlík [-] , R. Smejkal [-] (90. P. Sáblík [-] ) , P. Jozifek [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 67. P. Císař , 76. M. Gregar - 46. L. Kachlík , 88. D. Regent .
Hráči zápasu: R. Fňukal - R. Koláček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUDÍN Jan - INVALD Daniel (N), ŠEBEK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.