Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec porazil nováčka z Březí


0

Pohledec zvítězil v domácím zápase s Březím 4:2 a posunul se do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec dvakrát skóroval

Utkání 4. kola III. třídy mezi domácím Pohledcem a hosty z Březí-Březské začalo s několika minutovým zpožděním, kdy hosté zapomněli hráčské dresy. Časová prodleva se rozhodně neprojevila na domácím týmu, který se od první minuty zakousl do svého soka. A vyústěním byla rychlá vedoucí branka Ondráčka, který ve skluzu usměrnil centr Bártka do protipohybu hostujícího golmana. V dalších šancích se postupně objevil Bártek a Jambor, leč skóre se neměnilo. Hosté hrozili rychlými brejky a střelami z dálky, které končily hodně mimo bránu Kadlece, který spolehlivě zaskočil za pracovně vytíženého Hájka. Uklidnění pro domácí tým přišlo v 31. minutě, kdy si na přesný centr Jambora naběhl Bártek a hlavou trknul přesně - 2:0. Stejným výsledkem skončil i první poločas.

Pohledec pojistil vedení v devadesáté minutě

Ve druhém poločase se hosté více osmělili a byli daleko nebezpečnější než v poločase prvním. Ale brankově udeřilo na domácí straně. V samostatném úniku se nemýlil Leoš Ondráček a zaznamenal svůj druhý gól v zápase. Po této brance domácí tým zcela nesmyslně vyklidil hřiště a hosté se záhy dostali zpět do zápasu, kdy se krásně do šibenice trefil Jakeš. Domácí v této fázi zápasu nebyli schopni prakticky ničeho a další branka v síti Kadlece přišla v 73. minutě, kdy se z dálky do míče opřel Běloch a propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté o několik minut později mohli dokonce vyrovnat, ale hostujícího útočníka vychytal Kadlec. Domácí tým v závěru zmobilizoval všechny síly a již si vítezství pohlídal. V závěru domácí tým pojistil svoje vítězství, kdy se opět hlavou trefil Dominik Bártek.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: V prvním poločase jsme měli spoustu šanci ke skórování, které jsme neproměnili. Nechápu, jak jsme po třetí vstřelené brance vypadli ze hry. Hráči si asi mysleli, že je hotovo a totálně přestali hrát. Se štěstím jsme ustáli za stavu 3:2 některé situace. Zápas trvá 90. minut a je třeba hrát celý zápas koncentrovaně a pro týmový úspěch.

TJ Březí-Březské
Antonín Crha:



Sestavy


TJ Pohledec
P. Kadlec [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] (90. J. Švanda [-] ) , M. Pestr [-] (75. M. Skalník [-] ) , L. Ondráček [-] (86. J. Rous [-] ) , M. Fajmon [-] (70. A. Jinek [-] ) , F. Karmazín [-] (57. L. Novotný [-] ) , V. Šaroun [-] , P. Skalník [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

TJ Březí-Březské
R. Poledna [-] - M. Běloch [-] , R. Šmarda [-] , L. Staněk [-] (46. J. Jobánek [-] ) , M. Hála [-] - S. Tvarůžek [-] (81. V. Klíma [-] ) , T. Habán [-] , M. Sysel [-] , A. Crha [-] - D. Dostál [-] , J. Jakeš [-]

ŽK: 60. L. Ondráček - 24. M. Běloch , 60. T. Habán .
Hráči zápasu: D. Bártek , L. Ondráček - J. Jakeš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SMEJKAL Vojtěch - PEJCHAL Ladislav (N), GRUBER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.