2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec překvapil Jimramov a připsal si tři body


Branky


0

Pohledec se oklepal z týden starého domácího debaklu a porazil těsně Jimramov 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec šel do vedení

Druhé kolo III. třídy svedlo ke vzájemnému derby domácí Pohledec a hosty z Jimramova. Po úvodním oťukávání zahrozili nejdříve hosté, ale jejich zakončení se mezi tři tyče nevešlo. Domácí kontrovali několikrát po pravé straně, nicméně ani jeden z centrů nenašel adresáta. Domácí tým se snažil kombinovat a využívat v útoku rychlonohého Ondráčka, hosté spoléhali především na standardní situace. Skóre utkání otevřel ve 28. minutě agilní Leoš Ondráček, který obešel gólmana hostů a zakončoval do prázdné brány. Domácí tým se uklidnil a nepouštěl soupeře do šancí. Poločas skončil 1:0.

Pohledec rozhodl těsně před koncem

Druhý poločas nabídl jiný obraz hry. Hosté z Jimramova začali být daleko nebezpečnější směrem dopředu a domácí tým nebyl schopen kombinovat. Několikrát domácí tým podržel gólman Hájek. Až přišla 58. minuta utkání a po standardní situaci vyrovnal hlavou kapitán hostí Lukáš Bednář. Hosté v této fázi hry byly nadále aktivnější, ale vyloženou šanci si nevytvořili. A tak udeřili opět domácí. Ti využili opět rychlosti Leoše Ondráčka, který byl rychlejší než gólman Hlaváč a naservíroval před prázdnou bránu míč Zdeňkovi Pestrovi, který již neměl problém dostat domácí do vedení. V závěru stojí za zmínku standardní situace hostí zahraná Šimonem, která těsně skončila nad břevnem. Domácí tým již těsné vedení udržel a připsal si první vítězství v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Ve vyrovnaném utkání jsme byli šťastnějším týmem. Tentokrát musím hráče pochválit za nasazení v zápase, které nám minulý týden chybělo. Vyrovnali jsme se soupeři v důrazu. Nicméně ve hře je stále hodně nepřesností, ale body zůstali doma a to je nejdůležitější.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Dnešní prohra jde jednoznačně za mnou, ukázkovým námazem jsem soupeři výhru doslova daroval. Měli jsme minimálně na bod, ale nevyužité šance a můj kiks zapříčinil, že odjíždíme s prázdnou.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , M. Pestr [-] (70. A. Jinek [-] ) , L. Novotný [-] (88. J. Švanda [-] ) , L. Ondráček [-] , M. Fajmon [-] , F. Karmazín [-] (63. B. Puchýř [-] ) , V. Šaroun [-] , M. Skalník [-] (77. P. Kadlec [-] ) , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (55. J. Prüger [-] ) , J. Sedlák [-] (83. P. Sedlák [-] ) - P. Nykodým [-] (67. P. Krejčí [-] ) , J. Štěrba [-] , M. Dvořák [-] , L. Buchta [-] (71. R. Šimon [-] ) - L. Bednář [-] , P. Sedlák [-]

ŽK: 16. V. Šaroun .
Hráči zápasu: L. Ondráček , V. Šaroun - J. Štěrba , L. Bednář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČECH Miloš - HROMÁDKA Miroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.