Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2016 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice udělaly důležitý krok k záchraně


Branky


0

Jelikož áčko Chotěšova vyhrálo Okresní přebor a postupuje tak do 1.B Třídy, tak se Chotěšov "B" může poprat o postup. Soupeř je ale nečeká jednoduchý, vzhledem v neobvyklé situaci ohledně sestupů, je totiž v baráži čeká tým z osmé příčky, jenž určitě nepostrádá patřičnou kvalitu. Otázkou ale taky zůstávalo zda domácí nenasadí nějaké hráče z áčka. Do zápasu však nastoupili hráči, kteří si baráž vybojovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní start domácích

Zápas se odehrával před úžasnou kulisou. Tu vytvořilo 250 lidí, což je číslo které je naprosto nevídané na takovéto úrovni. Už od úvodu se hráči domácího celku museli citit jako na kolotoči. Blovicím se dařila kombinace na jeden dva doteky a dostávali tak soupeře pod tlak. První šance se na sebe nedaly dlouho čekat. První šance však dokázal Jan Weiss zlikvidovat. Ve 13. minutě dostal Tomáš Nekola krásnou přihrávku do ulice a řitil se sám na brankáře. Se svou šancí naložil jako správný kanonýr a poslal svůj tým do vedení. Chotěšovští se ještě ani nestohli zpamatovat z prvního zásahu a už lovili míč zesítě podruhé. Postaral se o to po své individuální akci Václav Šeba. I nadále dominovali na hřišti hosté. Třetí branku utkání vstřelili poněkud kuriózně Štefan Merhaut. Jeho centr od pomezní čáry totiž zapadl přesně do brány. Až teprve po tomto gólu se začali osmělovat i domácí borci. Po chvíli si dokázali, že hrát se dá s každým a odhodili přehnaný respekt. Chvíli před poločasem se Chotěšov dostal k zahrávání rohového kopu. Po pár odrazech ve vápně se k balonu dostal Vilém Bednář a z nějakých osmi metrů ho poslal do sítě. Do šaten se tak šlo za stavu 1:3.

Vyrovnaná druhá půle

Do druhé půle nastoupili domácí s touhou otočit vývoj zápasu a vytvořit si lepší pozici pro odvetu. Diváci viděli už mnohem vyrovnanější fotbal než v první půli. Po pár úvodních šancích se však Chotěšovu snížit nepodařilo a tak přišel trest. V 54. minutě se postavil k volnému přímému kopu Tomáš Matoušek a znovu zvýšil na rozdíl tří branek. Blovice se poté více zátáhly a soustředily se hlavně na bránění. Otěží zápasu se tak chopili domácí a postupnou kombinací se dostávali do zajímavých šancí. Žádná však nenesla přízvysko gólová. V 62. minutě se naskytla možnost zahrávat zajímavý přímy kop z nějakých dvaadvaceti metrů. Na tuto disciplínu si nejvíce věřil Miroslav Karban a tak se ujmul rozehrávky. Míč poslal podél zdi a Matyáš Kašpar v bráně hostů už nestihl reagovat. Chotěšov se tak dostal témeř na dostřel. Vzhledem k velmi horkému počasí však tempo zápasu pomalu uvadalo. Víc síly měli přece jen asi domácí, soupeře se snažili uběhat. Hru roztahovali hodně do stran a snažili se vylákat soupeře. Žádný pokus si ale už cestu za záda brankáře Blovic nenašel a zápas tak skončil zaslouženým vítězstvím hostů 2:4. Nicméně do odvety mají šanci stále ještě oba týmy. Přece jen, míč je kulatý a stát se může cokoli.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (vedoucí mužstva TJ Chotěšov B): "Ze začátku to byl absolutní uragán, byl hrozně vidět rozdíl osmého týmu z okresu s námi. Rychle jsme prohrávali 3:0. Nestíhali jsme. Pak naši kluci začali vystrkovat růžky a hra se srovnala. Měli jsme asi přehnaný respekt. Druhá půlka byla vyrovnanější, možná to způsobilo i počasí. Přišlo mi, že Blovice trochu odešli. Hosté ale vyhráli naprosto zaslouženě."

TJ Sokol Blovice
Ladislav Štětina ( vedoucí mužstva TJ Blovice): "Báli jsme se, že postaví áčko, nakonec hráli kluci jenž si baráž vykopali. Byli jsme lepší, rychle jsme vedli. Bylo hrozné vedro, i naši mladí kluci toho měli dost."



Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Brabec [-] (55. L. Calta [-] ) , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] (62. P. Eret [-] ) - L. Vebr [-] (55. L. Ondruš [-] ) , S. Durkoš [-] (70. N. Vávrovec [-] ) , P. Braun [-] , A. Kavka [-] (62. J. Jindřich [-] ) - V. Bednář [-] , M. Karban [-]

TJ Sokol Blovice
M. Kašpar [-] - K. Hajský [-] (70. R. Šabata [-] ) , T. Matoušek [-] , Š. Merhaut [-] (70. J. Diviš [-] ) , F. Špaček [-] (46. J. Šmíd [-] ) , O. Šeba [-] (46. J. Veselovský [-] ) , T. Nekola [-] , J. Stegmuller [-] , M. Hošek [-] (46. J. Parouz [-] ) , A. Zdvořáček [-] , V. Davídek [-]

ŽK: 86. V. Bednář - 89. R. Šabata .
Místo: Chotěšov. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Křen Jiří - Langmajer, Lejsek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.