L. Filek 80.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci si pěkně počkali


Branky


80. L. Filek
0

Po výhře Počeren na půdě Otročína dokázaly Počerny uspět znovu. Domácí svého soupeře po předchozí výhře trochu podcenili, ale tři body si utéci nenechali. Zápas rozhodnl jediný gól, na který se muselo dlouho čekat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z malého vápna by se skórovat mělo

Prvních dvacet minut se na hřišti nedělo téměř nic. Trávník byl vysušený, tvrdý a balón na něm hráčům skákal. Na obou stranách se nedařila rozehrávka, všude byla přítomna nepřesnost a neaktivita hráčů. Po odbytí dvaceti minut se tempo hry pomalu začínalo zvedat. Oba týmy začínaly osnovat plán, jak přejít na půlku soupeře a ohrozit branku, Jako prvním se to povedlo domácím, jejichž střelu Radek Bleha vyrazil do tyčky. Na druhé straně byl vyzván ke skórování Filip Beníšek přihrávkou na malé vápno. Jeho střela z malého vápna skončila až neuvěřitelně vysoko nad brankou. Domácí do konce poločasu ještě jednou orazítkovali Blehovu tyč, ale nic víc se na hřišti nestalo.

Už jsem nemohl, tak jsem jí tam vyslal

Hra druhého poločasu se velmi podobala hře, která byla k vidění v prvním poločase. Hrálo se nahoru dolů. Oba týmy si tvořily šance, při kterých vynikali na obou stranách brankáři. Tento zápas nebyl to pravé ořechové pro diváky. Diváci obou týmů netrpělivě čekali na branku, která ne a ne přijít. Kýžená branka přišla až v 80. minutě a poslala domácí do vedení. Z postupného útoku se domácí dali do obléhání otročínského vápna. Míč se dostal na roh vápna k Lukášovi Filkovi, který podle jeho slov už nemohl, tak míč vyslal na bránu. Jak se záhy ukázalo udělal dobře a jedinou brankou rozhodl zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Počerny
Lukáš Filek: Mohli jsme hrát líp, ale vyhráli jsme, a to je hlavní.




Sestavy


TJ Počerny
A. Opl [-] - M. Husar [-] , L. Filek [-] , M. Valta [-] , V. Zábranský [-] , P. Sluka [-] , A. Krajsa [-] , R. Rysl [-] , M. Karnet [-] , D. Petrides [-] , M. Beran [-]

TJ "Budoucnost" Otročín
R. Bleha [-] - M. Šipula [-] , T. Veselý [-] , O. Nepraš [-] , J. Nepraš [-] , V. Grban [-] , J. Červený [-] , F. Beníšek [-] , R. Beck [-] , M. Axamský [-] , P. Policar [-]

Počet diváků: 22.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku