7:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osudová penalta


Branky


46. J. Nováček (p.) , 51. J. Nováček , 64. M. Diviš , 71. M. Diviš , 85. L. Kavúr , 87. M. Levko (p.) , 90. L. Lipavský - 55. R. Vavřina
0

Výsledek 7:1 rozhodně nenasvědčuje tomu, že by byl zápas vyrovnaný a asi málokdo by řekl, že první poločas skončil nerozhodně. Ano, první poločas skončil nerozhodně a to ještě bez gólu. Všechny góly na nás čekaly až v druhé půli. V žádném jiném zápase v uplynulé sezóně nepadlo za poločas více gól

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Našlápnuto k vítězství

 

Výkony předvedené v prvním poločase vůbec nenasvědčovali bouřlivému výsledku, který se psal na konci zápasu. Jak domácí, tak hosté hráli pěkný fotbal. K vidění byla vyrovnaná hra z obou stran. Domácí Útvina, která absolutně kraluje ve skupině o páté místo, nedokázala v prvním poločase natolik ohrozit branku hostů, kteří jsou ve skupině o páté až osmé místo poslední, tudíž osmý. Ovšem jedna jediná výhra, ke které měla Pila dobře našlápnuto by mohla všechno změnit a posunout hosty až o dvě místa výš.

Výstřel do prázdna

Začátek poločasu, hned v 46. minutě, byla nařízena penalta, která naprosto změnila vývoj zápasu. Hostům se rozhodnutí rozhodčího nelíbilo natolik, že se musely vytahovat karty. Vlastimil Šimůnek obdržel červenou kartu a rozhodnutí nijak neovlivnil. Penalta se kopala a byla proměněna Janem Nováčkem. Hosté se rozhodili ze své hry a plně se odevzdali domácím. Druhý gól přidal opět Jan Nováček, který opět předvedl kvalitní kopací techniku. Z trestného kopu krásně poslal míč okolo zdi k tyči- brankář bez šance. Robert Vavřina z hostujícího celku dokázal snížit na 2:1, což by se dalo nazvat jako výstřel do prázdna. Domácí se do konce zápasu dostatečně vyřádili a v posledním zápase sezóny zvítězili 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Útvina
Vít Červenka: Mohl to být vyrovnaný zápas až do konce, kdyby nedošlo k situaci ve druhé půli. Po pravdě nevím, proč to hosté až tak hrotili.




Sestavy


TJ Sokol Útvina
M. Levko [-] - J. Nováček [-] , J. Pavlík [-] , R. Krása [-] (15. J. Slabý [-] ) , L. Tomášek [-] - V. Hudec [-] , F. Chrenák [-] - J. Vodička [-] , P. Staněk [-] - M. Diviš [-] (71. L. Kavúr [-] ) , L. Bindr [-] (67. L. Lipavský [-] )

TJ Baník Pila B
R. Hromádka [-] - M. Šeda [-] , R. Vavřina [-] , M. Burda [-] , T. Jakubal [-] , P. Belbl [-] , M. Majer [-] , R. Mudra [-] , V. Šimůnek ml. [-] , L. Matoušek [-] , V. Šimůnek st. [-]

ŽK: 80. L. Kavúr - 51. L. Matoušek . ČK: 70. V. Šimůnek st. .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ferkl Josef - MATOUŠKOVÁ Martina (N), LAVO Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku