Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 15:00

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Extrémní zvrat


0

Bochov na svém hřišti proti svému soupeři ze Sadova předvedl v první půli velmi dobrý výkon. Tak dobrý, že do šaten šli spokojenější domácí s příznivým stavem. Ovšem ve druhém poločase přišla neskutečná studená sprcha. Hosté za jediný poločas dokázali nasázet šest branek. Z nadějného zápasu se vyklubala potupná porážka. Nutno dodat, že Bochov trápila docházka hráčů, kteří museli být nahrazeny hráči, kteří už měli v nohách fotbalová turnaj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Téměř 2:0

V posledním zápase více méně o nic nešlo. Oběma týmům utekla finálová skupina a naděje na postup. Ve druhé nejvyšší skupině, kde se hraje a o nejlepší páté místo jde čistě jen o zážitek. V posledním zápase se rozhodovalo o tom, kdo bude na šesté příčce tabulky. Zápas začal gólem, který padl do sítě Sadova. Po rozehře se domácí dostali lehce na útočnou polovinu, kde postupovali rychle vpřed až za brankovou čáru. Na konci povedené akce stanul Jan Odlévák. Další vzrušení diváky čekalo až na druhém konci časového limitu. Ve 43. minutě se strefil opět domácí svěřenec, který upravil skóre na 2:0. konkrétně to byl Martin Chytka, který se to nebál zkusit z 25 metrů. Jak už bylo řečeno, jeho pokus skončil úspěšně. Jak poločas začal, tak také skončil- gólem. Ovšem gólem poločas ukončili hosté. Novotný Jiří se zasloužil o výsledek prvního poločasu 2:1.

No tohle

Do druhého poločasu šli domácí opravdu stahaní. Několik hráčů z domácího celku už mělo v nohách více než jeden zápas a mleli z posledního. Sadov měl připravenou celou lavičku, která dychtila po tom, aby mohla zasáhnout do hry. Jeden vyvolený, Miroslav Žid, se dočkal a do zápasu naskočil. Krátce po začátku prvního poločasu hosté strhli svojí smršť gólů. šlo to jeden za druhým. V 50. 52. 53. minutě přišly rychlé tři góly, které není třeba nějak dále rozvádět. Během tří minut se karta obrátila a na výsledkové tabuli svítil výsledek 2:4. V 62 a 66. minutě přišly opět rychlé góly, kterými byl vynesen absolutní rozsudek. Do konce poločasu každý z týmů přidal ještě po gólu a celkový výsledek se zastavil na 3:7.



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov B
Radek Záluský: První poločas byl náš. Druhou půli jsme absolutně vypustili nebo spíše už nebyli síly. Prohrálo se, ale to nevadí. Chtěl bych poděkovat celému týmu za celou sezónu, kde Bochov předváděl dobré výkony.




Sestavy


FK SMB Bochov B
M. Chytka [-] - T. Cita [-] , M. Heimerle [-] - M. Vodička [-] - A. Rendla [-] , P. Hebert [-] , J. Odlévák [-] - J. Dočkal [-] , J. Peha [-] , K. Pacinda [-] , K. Buxbaum [-]

Sokol Sadov
E. Novák [-] - M. Mrázek [-] , J. Novotný [-] , R. Huňáček [-] , D. Malík [-] , J. Dimitrov [-] - J. Koňa [-] - L. Sýkora [-] - P. Doležal [-] , V. Žid [-] , M. Křeháček [-] (62. M. Žid [-] )

Počet diváků: 28. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - HAZUCHA Petr (N), KOCH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku