Červená hra, která se nejspíš bude opakovat


Branky


0

V zápase padlo pět červených karet, z toho čtyři na straně hostů. Přestože je to velké množství karet, není tak velké, aby se musel ukončit zápas. Ovšem hlavní rozhodčí zápas ukončil. Své rozhodnutí později odůvodnil slovy: Bylo dusno. Jestli jeho rozhodnutí obstojí na svazu není jasné. Zápas se nejspíš bude opakovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená hra

Od první chvíle zápas provázelo časté hvízdání rozhodčího. Hra byla velmi rozkouskovaná a hráči nesoustředění. Fotbalově na tom byli lépe hosté, jak uznali i domácí fanoušci. Ovšem nedokázali se prosadit a střel na bránu letělo pramálo. Naopak domácí své dvě gólové situace na začátku zápasu využili. K oběma gólum přispěla nedůraznost Verušiček, které dali soupeři příliš mnoho prostoru. Po úniku v 9. minutě se skóre upravilo na 1:0 pro Hájek a chvíli po tom z rohu domácí těžili znova gólem na 2:0. Poločas završila červená karta, kterou obdržel Petr Berky, který si po odpískání dořešil účty vlastnoručně. Od té chvíle se hrála červená hra.

Nehrál se fotbal

V druhém poločase nebyl viděn fotbal. Hra se absolutně rozkouskovala a hráči se více času dohadovali, než hráli. Dohadování se v 58. minutě dostalo do výšin, kde bylo potrestáno červenou kartou. Daniel Tvrdek odmítl jít v klidu do sprch a opět se dohadovalo. Nutno řící, že hlavní rozhodčí zápas opravdu nezvládl a jeho licence je v ohrožení. V 67. minutě padl gól, kterým se Verušičky dostaly do kontaktu, a přes svoje početní oslabení, mohly ještě zápas dovést do vítězného konce. Ovšem v 75. minutě přišla další červená karta jak na straně Verušiček, tak na domácí straně. 83. minuta zápas definitivně ukončila. Verušičky obdržely čtvrtou červenou kartu a Hájek proměnil penaltu. Zápas byl ukončen, přestože na obou stranách byl ještě dostatečný počet hráčů.  



Ohlasy k zápasu



FK Verušičky
František Kaňka: Co dodat. Podle počtu karet se dá lehce představit, jak zápas vypadal. Vypadá to, že se zápas bude opakovat, tak doufejme, že si zahrajeme fotbal.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ferkl Josef - CAPL Lukáš (N), HOLEČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku