3:0
(3:1) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivé vítězství Horního Dvořiště


Branky


27. M. Koller , 43. V. Měchura , 45. J. Plosz - 40. T. Cach , 58. J. Filip
0

Horní Dvořiště se po zimní přestávce hluboko propadlo tabulkou a místo nadstavby o postup, hraje nadstavbu o konečné umístění. To stíhací jízda rezervy Vyššího Brodu byla na jaře úspěšnější, ale nakonec hraje také pouze o konečné umístění. První vzájemný souboj v nadstavbě dopadl lépe pro domácí Sokol Horní Dvořiště, ač to bylo před úvodním hvizdem v roli mírného outsidera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích

Hostující Vyšší Brod „B“ dorazil do Horního Dvořiště pouze v osmi lidech a bylo jasné, že tento zápas bude patřit domácímu Sokolu. Ti se od úvodního výkopu ujali tempa hry a tlačili se před branku Šestáka víc a víc, jenže on i vyšebrodská obrana dlouho úspěšně odolávali. První branka byla vstřelena po necelé půl hodině hry, kdy se k odražené střele L. Plosze dostal M. Koller a pohodlně skóroval, 1-0. V závěru poločasu se děly takové věci, které trenéři obou celků nejraději ani neviděli. Nejprve obrovskou chybu udělal domácí R. Fuka, který doslova věnoval gól vyšebrodskému T. Cachovi, 1-1. O dvě minuty později Fuka napravil svou chybu, když zatáhl míč po pravé straně a od brankové čáry vyzval na hranici šestnáctky ke skórování Měchuru, který umístěnou střelou k tyči vrátil Hornímu Dvořišti vedení, 2-1. V posledních vteřinách prvního poločasu si pak vzal slovo Jaroslav Plosz, který krásnou střelou z dvaceti metrů nedal šanci hostujícímu brankáři, 3-1. 

Dvě zranění hostí znamenala konec zápasu

Druhá půle se nesla ve stejném duchu jako ta první. Domácí opět tlačili, seč jim síly stačily, avšak jejich koncovka byla žalostná. Ke slovu se přihlásil opět Vyšší Brod, konkrétně v osmapadesáté minutě rozehrávali hosté rohový kop, po kterém se prosadil vyšebrodský matador J. Filip, a snížil tak na 3-2. V 66. minutě po nezaviněném souboji hornodvorského Lašáka s brankářem Šestákem nemohl hostující gólman pokračovat dále ve hře a jelikož ve stejné době odstoupil i další hráč Vyššího Brodu, Josef Kovačík, byl rozhodčí nucen předčasně ukončit hru kvůli nedostatečnému počtu hráčů hostujícího Vyššího Brodu, a tak si domácí připsali první výhru v nadstavbě o konečné umístění v Okresní soutěži mužů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény, hrající trenér: K našemu výkonu se nemá cenu moc vyjadřovat, poněvadž byl žalostný a tak nějak kopíroval celou sezónu. Hosté si zaslouží poděkování, že dorazili a chtěli utkání odehrát. A PEPO, před tebou smekám - 62 let a jdeš jim pomoc. Chlapi, tady si vezměte příklad, co to znamená klubová sounáležitost.

FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka, hrající trenér: K zápasu jsme přijeli pouze s 8 hráči a podle toho to vypadalo. Většinu zápasu jsme bránily, přesto se nám podařilo vstřelit 2 góly a domácím zápas ztížit. V 70. minutě se nám zranil brankář a v utkání jsme bohužel nemohli pokračovat. Hráč utkání: Cach Tomáš



Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
R. Večerník [-] - V. Pecha [-] , J. Zelinger [-] , R. Fuka [-] (46. S. Šťastný [-] ) , F. Lašák [-] , Z. Kemény [-] - V. Měchura [-] , L. Plosz [-] , M. Koller [-] (46. V. Pecha [-] ) , R. Olah [-] - J. Plosz [-]

FK Dynamo Vyšší Brod B
J. Šesták [-] - D. Poláček [-] , P. Poštulka [-] , J. Kohout [-] - J. Filip [-] , V. Syrovátka [-] - T. Cach [-] , J. Kovačík [-]

ŽK: 56. J. Zelinger .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - TYMKO Marek (N), PROCHÁZKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku