Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov nevyhrál ani v posledním utkání play-off


Branky


0

Na horkou benešovskou půdu přijel celek z Lipna nad Vltavou. Domácímu týmu se vůbec v nadstavbě nedaří a to potvrdil i v posledním utkání sezony. S lipenským týmem prohrál 2:5, ač v oficiálním zápise je výsledek utkání 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavách lipenských hráčů určitě svitla vzpomínka na poslední zápas v Benešově...

Od úvodního hvizdu diktovali tempo hry lipenští hráči. Domácí se dostávali do šancí pouze sporadicky, jelikož Lipnu skvěle fungovala obranná řada. V desáté minutě se podařilo hostujícímu týmu vstřelit úvodní branku utkání, o kterou se postaral Pavel Sládek a otevřel tak skóre, 0-1. Ve dvaadvacáté minutě se síť za Kuchařem zatřepotala podruhé. Tentokráte se prosadil záložník Petr Csavoj a dal tak Lipnu dvoubrankový náskok, 0-2. Třetí zásah přidal o osm minut později hostující kapitán Vlastimil Březina a zdálo se, že utkání dopadne pro domácí debaklem. V hlavách lipenských hráčů určitě vzplála vzpomínka na poslední utkání základní část, které odehráli právě v Benešově, a také zde vedli 3-0, avšak nakonec prohráli 5-3. Domácím tato vzpomínka v hlavách také problikla a podařilo se jim snížit ve 37. minutě z kopačky Jaroslava Maleninského na 1-3. Hosté však hráli pěkný kombinační fotbal a mohli se dočkat několikrát čtvrté branky, jenže zejména Panský několikrát svou šanci neproměnil, a tak se do kabin šlo za dvoubrankového vedení hostí.

Kuriózní druhá branka benešovských

Z kabin přišli lépe naladěni hosté a od začátku druhé půle měli velký tlak, avšak bez většího efektu. V sedmašedesáté minutě přišel velmi kuriózní moment zápasu. Brankář Kuchař vykopl míč, ten letěl až na hostující bránu a střídající brankář Bédák ho podcenil a míč se zastavil až v síti, 2-3. Domácí tak vstřelili kontaktní branku, na kterou zejména její autor, troufám si říct, do konce života nezapomene. Benešovští se snažili vyrovnat, ale marně. V 88. minutě vstřelil střídající mladíček Jiří Krahulec svou první branku v sezoně a zřejmě také první v kariéře za mužský tým. Krahulec se odvážně prosmýkl mezi domácími obránci a úspěšně zakončil na 2-4, dodal tak Lipnu klid na duši. Tečku za utkáním ještě dal v samotném závěru zápasový smolař Ondřej Panský, jehož branka bohužel pro něj v oficiálním zápise z utkání chybí. Lipno dobylo benešovskou tvrz neoficiálně 2-5.



Ohlasy k zápasu



FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán: Do zápasu jsme šli s tím, že si chceme zahrát fotbal, i když na hřišti Benešova je to vždy těžké. Úzké hřiště, na kterém je častokrát přehuštěný prostor. Od prvního hvizdu jsme určovali tempo hry a byli jsme to my, kdo přehrával soupeře. Do šancí jsme domácí moc nepouštěli, díky skvělé defenzivní práci krajních obránců a defenzivního zápasu v podání Petra Šumbery, kterého bych tímto chtěl pochválit. Sehrál skvělý zápas, ačkoliv to neměl vůbec jednoduché, protože na tomto postu zahrál poprvé, ale skvěle. Našeho nejlepšího střelce Ondru Panského zužovala střelecká smůla, kdy několikrát běžel sám na brankáře, ale bohužel neuspěl. Svého gólu se však v závěru dočkal. Hráli jsme pěkný kombinační fotbal, který se musel líbit všem. Na závěr bych chtěl pochválit výkon Jirky Krahulce, který střídal ve druhém poločase a zaslouženě vsítil gól, když se nezalekl domácích stoperů a úspěšně zakončil.



Sestavy


TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - D. Tynkov [-] , S. Přívratský [-] , J. Maleninský [-] , P. Gušl [-] , Š. Marek [-] , T. Tisoň [-] , M. Zabilka [-] , E. Pach [-] , M. Novotný [-] , J. Szojka [-]

FC Lipno nad Vltavou
- R. Krahulec [-] (46. M. Bédák [-] ) , Z. Skípala [-] , P. Šumbera [-] , L. Fenc [-] (80. L. Macák [-] ) , O. Panský [-] , M. Víšek [-] (46. J. Krahulec [-] ) , P. Csavoj [-] , D. Gregor [-] (70. J. Lev [-] ) , V. Březina [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - KOŽDOŇ Jiří (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku