Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 14:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Union nenašel přemožitele ani v Jindřichovicích


Branky


0

V minulém kole proti Oloví ztratil Baník bod, ale tentokrát už se rozhodit nenchal. I přes slabší sestavu si dokázal s přehledem poradit s celkem Jindřichovic a ponechal si doma všechny tři body, které ho posouvají zase blíže k celkové výhře ve skupině o šesté místo, ale na to je stále ještě brzy. V příštím kole ale bude mít Baník volno, a tak dostane zbytek startovního pole šanci jej opět trochu dohnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Nové Sedlo se rozhodlo pohrát si trochu se sestavou, obránci si mohli vyzkoušet roli útočníků a každý hrál tam, kde chtěl. I tak ale měl Baník v první půli mírně navrch, ale na jeho výkonu byla i tak vidět jistá rozpačitost a potřeba sehrání se. Hrál však stále lépe a lépe, ala ani to v první půli branku nepřineslo, a když se vsítit nepodařilo ani týmu hostů, tak se do kabin muselo odcházet za stavu 0:0. 

Tři zásahy přisoudily všechny body Sedlu

Ve druhé půli už byl největší favorit skupiny o šesté místo sehraný natolik, že dokázal utkání nakonec celkem v pohodě strhnout na svou stranu. Jindřichovice přehrával stále víc a konečně se dokázal také prosazovat. V šestašedesáté minutě tak otevřel skóre Daniel Petřík, který se dokázal prokličkovat polovinou hřiště a nakonec i přesně zakončit. Posléze na něj dokázal navázat také Kamil Farkaš, který se dostal až před branku podobným způsobem, ale poté se rozhodl ještě pro přihrávku na Milana Pešáka, který zvýšil na 2:0. Bylo rozhodnuto a zápas už se tak v podstatě jen dohrával. V jedenaosmdesáté minutě ale přesto ještě zvýšil na 3:0 Pavel Wýstrach, který tak ještě výhru domácích podtrhl. Nic už to ale nezměnilo, a tak všechny body zůstaly v Novém Sedle.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr (Baník Union Nové Sedlo): Tím, že jsme těsně nepostoupili do té první pětice, tak pro nás soutěž v podstatě tak trochu skončila. Už nemáme takovou motivaci, a tak sezónu už spíše jen dohráváme. Nechci rozhodně shazovat, ale konkurence je zkrátka menší, a tak na zápasy jezdíme se slabší sestavou a snažíme si je jen užít. Ale nějaký zápal je bohužel pryč. Takže my už si teď jenom tak pohráváme, obránci si zkouší zahrát v útoku a podobně. Co se ale tohoto zápasu týče, tak jsme měli celou dobu navrch a zaslouženě jsme vyhráli, více k tomu asi není, co říct.

FK Jindřichovice
FK Jindřichovice: Jindřichovice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
S. Suchý [-] - M. Janičo [-] , T. Tefr [-] , J. Němeček [-] , P. Wýstrach [-] , K. Farkaš st. [-] , M. Kubelka [-] , J. Punčochář [-] , M. Pešák ml. [-] , Z. Rubáš [-] , D. Petřík [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] , M. Truhlář [-] (64. P. Horvát [-] ) , R. Hudák [-] , J. Mika [-] , M. Voves [-]

ŽK: 53. R. Hudák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kozák Rudolf - JOHN Jiří (N), LAVRENČÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku