Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

9.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižovatka vyhrála na půdě Velké Hleďsebe rozdílem čtyř branek


Branky


0

Domácí tým Sokola V. Hleďsebe, po vyrovnaném prvním poločase nakonec prohrál rozdílem čtyř branek proti ZD Křižovatka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu padlo celkem pět branek

     Do prvního poločasu nastoupili domácí hráči s odhodláním bodovat v tomto zápase. Již ve 3. min. se za domácí celek trefil Michal Vrána a otevřel na domácím hřišti gĺovou střelnici.

Hosté po tomto gólu zvýšili svoji aktivitu a zhruba v 9. min. srovnal stav utkání nejlepší hráč Jan Melničuk na 1:1. Mužstva se do sebe pustila a další gólovou trefu zařídil v 18. min. opět dobře hrající kapitán hostů Jan Melničuk.  Hostující tým v průběhu dalších  minut byl lepším týmem, který si vypracoval další možnost skórovat. Této možnosti se nezalekl opět kapitán hostů Jan Melničuk  a svojí trefou ve 30. min. navýšil stav utkání na 1:3. Domácí mužstvo však v prvním poločasu nesložilo zbraně a po pohledné akci snížil ve 44. min. na 2:3 za Sokol Michal Vrána. Do konce první půle si již branková střelnice zatím zavřela a žádný tým si na své konto další gól nepřipsal. 

Hlavní rozhodčí Ondřej Topinka v prvním poločase udělil pouze jednu žlutou kartu a to na straně domácího mužstva.

Druhý poločas vyzněl lépe pro hostující celek

     Do druhé půle neprovedli trenéři obou celků žádné změny v sestavách a hráči se do sebe s vervou opět zakousli. Tím aktivnějšímcelkem byli opět hostující hráči, kteří již ve 48. min. po pěkné kombinaci byli na dostřel domácího golmana, kterého pokořil  Karel Mariánus. Stav byl 2:4. Tentýž hráč se však s jedním svým gólem nesmířil a zhruba za dalších 5 min. opět zapsal do listiny střelců. Domácí celek prohrával  již 5:2. Obraz hry v této době ovládli zcela hráči z Křižovatky a v 68. min. se trefil do sítě domácího gólmana Dominika Kutila hráč Štěpán  Altman.  Hostující hráči byli stále při chuti a další gól v součtu již čtvrtý v tomto utkání střelil nejlepší hráč Křižovatky Jan Melničuk.  Stav utkání bylo již hrozných 2:7 pro hosty.

Zdálo se, že tento výsledek bude konečný, ale hostující hráč Pavel Špán se rozhodl po akci domácích že jim vylepší skóre a svojí trefou, kterou dopravil do vlastní branky upravil stav  na 3:7. Tato vlastní branka hostů padla zhruba v 76. min. Do konce utkání měli hráči mužstev několik šancí, ale dalších gólů se 60 diváků již nedočkalo.

Hosté si za svůj dobrý výkon odváží zaslouženě tři body.



Sestavy


TJ Sokol Velká Hleďsebe
D. Kutil [-] - O. Charvát [-] , L. Baťko [-] , T. Pikl [-] , J. Krampera [-] , P. Špalek [-] , L. Kutil [-] , V. Vránek [-] , M. Hojda [-] , A. Novák [-] , M. Vrána [-]

SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - V. Altman [-] , K. Mariánus [-] , J. Hůlka [-] (88. P. Chýle [-] ) , J. Melničuk [-] , J. Rada [-] , J. Šollar [-] , J. Smrček [-] , J. Fedorek [-] , P. Špán [-] , D. Srp [-]

ŽK: 29. P. Špalek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Topinka Ondřej - NOVÁK Petr (N), BYSTŘICKÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.