Vyrovnané utkání mezi Jiskrou N . Kostelem a FC Cheb B


Branky


0

V tomto průměrném utkání padalo málo gólů a o vítězi musel rozhodnou až penaltový rozstřel ve kterém zvítězili hostující hráči Chebu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      První poločas tohoto utkání začal za pěkného slunného počasí  za účasti 50-ti přihlížejících diváků. Hlavním rozhodčím byla  Veronika Lhotková, která před sebou neměla lehké utkání. Obě mužstva měla plné střídačky hráčů a tak se  na hřišti, které má značně malé rozměry rozpoutala fotbalová bitva. Domácí tým, který je zvyklý hrát na svém hřišti si vypracoval několik šancí, ale pozorná obrana Chebu zatím těmto útokům odolávala. První branka tohoto utkání padla po akci domácí Jiskry , kdy k balónu se dostal domácí kapitán Václav Mleziva a svoji trefou pokořil hostujícího brankáře Chebu Vladimíra Jíšu. Stav utkání byl rázem 1:0 pro domácí mládence. Od střelené branky se obraz hry moc nezměnil i když obě mužstva mohli navýšit skóre, ale toto se ani na jedné straně nepodařilo. Hlavní rozhodčí Veronika Lhotková ukončila po 45. min. první poločas již bez dalších změn.

      Na začátku druhé půle hosté mírně vystřídali svoje hráče a směle se pustili do domácích hráčů. Utkání se sice hrálo na tomto malém hřišti nahoru dolu, ale ani jeden z týmů nedal vyniknout brankářům. V tomto průměrném utkání, ale nakonec hostující tým v 89. min. nakonec před koncem utkání srovnal skóre na 1:1 a to po brankové trefě Jiřího Vondráška. Po tomto střeleném gólu hlavní rozhodčí ukončil tedy smírně toto utkání a následoval penaltový rozstřel.

V tomto vyrovnaném utkání hlavní rozhodčí zápasu neudělil žádnou kartu. 

Vítězství připadlo Chebu.

Po penaltovém rozstřelu, který následoval za nerozhodného stavu strhli hráči FC Cheb B vítězství na svoji stranu. Stav pokutových kopů vyzněl  2:4 ve prospěch hráče Chebu.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lhotková Veronika - VANĚČEK Miroslav (N), BAUMRUK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.