L. Jeslínek 20. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice doma poráží favorita


Branky


20. L. Jeslínek (p.)
0

Chotěšov, který na podzim nedal nikomu téměř žádnou šanci prohrál s týmem z konce tabulky. Utkání bylo plné karetních trestů a o celém utkání rozhodl pouhý jeden pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující penalta

Hosté vstoupili do utkání lépe a již ve 3. minutě prošel hladce pokutovým územím Dnešic jeden z hráčů Chotěšova, ale nakonec se zamotal do vlastních kliček a k zakončení se nedostal. Následně se hra vyrovnala a odehrávala se převážně v středu hřiště. Ve 20. minutě dnešický kapitán Václav Hora vysunul Martina Schlehofera, ten byl sražen chotěšovským gólmanem a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Lukáš Jeslínek. Chotěšov se o to víc snažil o nátlakovou hru, avšak do poločasového hvizdu se mu nepodařilo překonat houževnatě bránící Dnešice. Výjimkou byla situace ze 40. minuty, kdy po nedorozumění v dnešické obraně postupoval sám na braku domácích chotěšovský útočník, ale z ostrého úhlu ještě přihrával a spoluhráče svojí přihrávkou nenašel.

Domácí brání náskok

Jak skončil poločas první, začal i druhý. Chotěšov byl více na míči a k tomu již přidal i brankové příležitosti. Tu největší Chotěšovští zahodili v minutě šedesáté, kdy jejich střídající hráč zachytil rozehrávku dnešického brankáře Klíra, ale nepodařilo se mu míč před prázdnou brankou zkrotit. V 72. minutě šel Chotěšov po druhé žluté kartě do deseti, a když zůstalo nevyslyšeno zklepnutí vysunuvšího se chotěšovského předstopera, které prošlo malým vápnem Dnešic, domácí těsnou výhru ubránili



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Chotěšov je velmi kvalitní soupeř a v utkání neproměnil několik vyložených příležitostí. S trochou štěstí jsme však těsný náskok uhájili a tří bodů si velmi vážíme.

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Na zápas do Dnešic jsme odjížděli pod dojmem zvládnutého zápasu v Záhoří, s očekáváním stejného průběhu, spíše bojovného než fotbalového utkání. Přistoupili jsme zbytečně na silovou hru domácích, kteří nás v této disciplíně přehrávali. Po našem vyloučení v druhém poločase díky naší nedisciplinovanosti jsme proti povzbuzeným domácím už nesvedli vyrovnat. Asi nelze vyčítat výsledek, to se může stát. Co ale vyčíst lze, je nedostatek elánu, nadšení, pokory a disciplíny u některých kluků, to budeme muset začít v kabině řešit co nejrychleji.



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - L. Jeslínek [-] (87. J. Cader [-] ) , R. Bagoš [-] , I. Frous [-] - V. Hora [-] , J. Bláha [-] , D. Turek [-] (75. K. Schlehofer [-] ) , M. Jeslínek [-] , S. Duspiva [-] - D. Kagánek [-] , M. Schlehofer [-] (83. T. Bac [-] )

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] - A. Kavka [-] (60. P. Hasenöhrl [-] ) , S. Durkoš [-] , J. Jindřich [-] , T. Veselý [-] - L. Vebr [-] (46. N. Vávrovec [-] ) , L. Ondruš [-] (65. L. Terber [-] )

ŽK: 10. L. Jeslínek , 41. D. Kagánek , 44. M. Schlehofer , 68. D. Turek , 89. M. Jeslínek - 10. T. Veselý , 49. M. Brabec , 50. T. Brabec , 67. P. Hasenöhrl , 70. Z. Hönig . ČK: 62. M. Brabec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - VOKÁČ Petr (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.