4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 14:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice opět vítězí


Branky


0

Favoritem zápasu byli na jaře skvěle hrající domácí. Ti dovedli svojí roli favorita potvrdit. Domácí se ale nevyhnuli opět dalšímu vyloučení, jelikož bylo až v závěru utkání, tak toto krátké oslabení na výsledku nic nezměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Domácí Střížovice jsou na domácí půdě velmi silné. To se projevilo už ve 3. minutě utkání, kdy se prosadil domácí Jiří Průcha za asistence domácího Viléma Běhálka. Další branka padla v 25. minutě opět díky domácímu Jiřímu Průchovi, který poslal domácí do vedení 2:0. Na tuto branku nebude v dobrém vzpomínat brankář hostů Marek Zekucia, jelikož míč letěl ze vzdálenosti 35ti metrů. Domácí byli agresivnější, díky čemuž si tvořili tlak a nepouštěli soupeře do šancí. Agresivnější hra Střížovicím přináší i častější karetní tresty. V 26. minutě viděl žlutou kartu domácí záložník Václav Houdek. Hosté se během první půle dostaly do dvou samostatných úniků, ty ale skončily v rukavicích Ondřeje Pelikána.Poločas skončil za stavu 2:0.

Další dvě branky Střížovic

Druhá půle měla obdobný průběh jako první. Záhoří zahrávalo volný přímý kop. Povedená střela skončila bohužel pro hosty pouze na brankové konstrukci. Poté domácí opět udeřili. V 60. minutě se prosadil Vladimír Volf za asistence Václava Houdka. Poslední brankou utkání byla v 85. minutě z kopačky Václava Houdka a šance hostů na bodový zisk v tomto zápase byly mizivé. Poslední významnou událostí zápasu byla červená karta po druhé žluté kartě pro domácího záložníka Václava Hrubého v 63. minutě. Zápas skončil 4:0 a domácí získali důlěžité 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Ondřej Pelikán: Musím pochválit rozhodčí. Celý zápas pískal velice dobře. Terén byl velmi těžký, ale na ten jsme zvyklí. To bylo naší velkou výhodou.




Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - J. Volf [-] (56. J. Hrubý [-] ) , J. Doležal [-] (66. J. Čížek [-] ) , R. Klíma [-] (79. F. Fremr [-] ) , J. Šilhánek [-] - V. Hrubý ml. [-] , J. Průcha [-] , V. Houdek [-] (84. M. Přibáň [-] ) , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-] - - V. Volf [-]

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - M. Brejcha [-] , A. Raška [-] , K. Presl [-] , J. Prokopius [-] , M. Gaži [-] , M. Zekucia [-] , M. Šlouf [-] , J. Kovář [-] , F. Pelouch [-] , K. Hora [-]

ŽK: 26. V. Houdek , 52. V. Běhálek , 63. V. Hrubý ml. - 83. J. Kovář . ČK: 88. V. Hrubý ml. .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šálková Helena - KLIK Jiří, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.