1:1
(0:0)
54. Z. Pestr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ujčově se body dělily


Branky


84. J. Mareš - 54. Z. Pestr
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branky nepadly

V sobotním odpoledni za ideálního fotbalového počasí a na výborně připravené trávě diváci viděli průměrný fotbal a po zásluze se body dělily.

Domácí do utkání vstoupili aktivněji a šance Michala Dvořáčka volaly po brance. Po dvaceti minutách tlak Ujčova opadl a hosté se v poli vyrovnali nasazením i kombinačně. Branky na obou stranách však v první půli zůstaly neohroženy. Do druhé půle šli tedy jako favorité domácí hráči, kteří se jako třetí celek tabulky chtěli se svými diváky rozloučit vítězstvím.

Druhá půle přinesla lepší fotbal i branky

Druhou půli začali lépe hráči Pohledce a po několika náznacích se prosadili v 62. minutě, kdy se do odraženého míče po rohovém kopu opřel hostující záložník a po zemi k tyči překonal domácího golmana Bureše. Branka paradoxně probrala hráče Ujčova, kteří zpřesnili kombinaci a dostávali se do zakončení. Nejprve se v 74. minutě dostal před Hájka střídající Mareš Jiří, ale napoprvé selhal. V 83. minutě už ale udeřilo, dlouhý centr přetavil ve vyrovnání právě Mareš Jiří, který hlavou trefil přesně k tyči. Zbytek utkání Pohledec zuby nehty bránil dlouhými odkopy a domácí už mírnou převahu ke vstřelení další branky nevyužili. Soupeři si body rozdělili a nutno říct, že po zásluze. Pohledec se tak po vydařeném konci soutěže dostal do klidného středu tabulky na konečné osmé místo. Domácí zůstali na příčce bronzové.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Utkání jsme chtěli zvládnout vítězně, úvod tomu i nasvědčoval, ale rychlou branku jsme nedali a Pohledec se dostal do zápasu. Hra se vyrovnala a dělba bodů je zasloužená. Víc mě však nyní trápí, že díky nové legislativě Ujčovu aktuálně hrozí sešup do 4. třídy. Absence mládežnického týmu podle mě nemá brzdit fotbal na vesnici, kde je v nejbližším okolí obrovská konkurence(Nedvědice,Štěpánov,..),kde jsou základní školy a obrovský potenciál mládeže. Svaz nám připravil opravdu horké chvilky a z aktuálně 3. místa ve 3. třídě sestoupit do 4. třídy? To je podle mě lidská degradace...

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Vyrovnané utkání, které skončilo zaslouženou dělbou bodů. Naprosto souhlasím s kolegou, tato úprava pravidel, která klubům striktně a stupidně nařizuje počty mládežnických týmů je na úrovni amatérského okresního fotbalu zbytečná a stejně nepřinese žádné zlepšení. Pochopím to v krajských soutěžích. My máme naše odchovance ve Vrchovině, v Jihlavě, tak si je budeme muset stáhnout a tím jim zabráníme fotbalovému růstu. Pokud nám takto striktně chce někdo určovat podmínky, je na zvážení, zda nehrát fotbal pod hlavičkou jiné organizace, idea vesnické ligy je velmi zajímavou alternativou.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Nedoma [-] , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] , J. Večeřa [-] (80. J. Mareš [-] ) - P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] , J. Hlaváček [-] (75. O. Jančík [-] ) , P. Mitáš [-] , P. Mareš [-] - P. Ryba [-] -

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] , L. Novotný [-] , L. Muller [-] (80. M. Pestr [-] ) , M. Fajmon [-] (68. J. Švanda [-] ) , L. Ondráček [-] , L. Jambor [-] , L. Pejchal [-] , O. Žák [-] , P. Skalník [-]

ŽK: 89. P. Ryba - 74. L. Muller .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.