Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec vyhrál a zachránil se


Branky


0

Pohledec porazil o dvě branky Rožnou a zachránil se v třetí třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominik Bártek dvakrát skóroval

V předposledním utkání sezóny přivítal Pohledec na svém hřišti hosty z Rožné. Domácí tým potřeboval před utkáním k jistotě záchrany získat ve zbývajících dvou zápasech bod.

V úvodu utkání se hra přelévala z jedné strany na druhou;postupně územní převahu získával domácí tým, který několikrát zahrozil, nicméně zakončení scházel důraz a přesnost. Až ve 13. minutě se prosadil nejlepší střelec domácích Dominik Bártek, který zužitkoval přistrčení  Luboše Novotného a střelou k tyči nedal šanci hostujícímu Klusákovi - 1:0. Domácí tým byl v této fázi hry při chuti, hosté se s vypětím všech sil ubránili. A opět platilo pravidlo "nedáš,dostaneš". Hosté zahrávali rohový kop, ve vápně zakončovalk Vyžrálek a domácí stoper již nestihl míč z brankové čáry vyhlavičkovat - 1:1. Následně se hra odehrávala ve středu hřiště. Už se zdálo, že poločas skončí nerozhodně. Ovšem domácí tým se také prosadil po rohu, podruhé v zápase se prosadil Bártek - 2:1

Domácí pojistili skóre zápasu, Rožná dohrávala o deseti.

Druhý poločas nabídl větší aktivitu hostujícího týmu, který se snažil o vyrovnání. Ovšem pozorná domácí obrana ho do vyložených šancí nepouštěla. To domácí tým si vytvářel gólové šance a jednu z nich hlavou proměnil v 63. minutě Leoš Ondráček - 3:1. Zdálo se, že o výsledku je rozhodnuto. Jak již bývá v Pohledci zvykem, žádný zápas se nedohraje v klidu. Hosté totiž v 74. minutě Markem Benem snížili na rozdíl jediné branky a drama bylo na světě - 3:2. V boji za vyrovnáním ovšem hosté byli záhy oslabeni, když gólman Klusak zahrál rukou míč mimo pokutové území a byl vyloučen. Do brány musel stoper Beran, který se hned zapotil po bombě Bártka. Přidat pojistku ještě mohli Ondráček a Jínek, ale ani jeden z nich svoji šanci nevyužil. Hosté se již do žádné šance nedostali a domácí tým si již zaslouženě vítězství pohlídal.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Jsem především rád, že máme již jistotu záchrany. Celé jaro bylo hodně náročné, ale až na dva špatné zápasy jsme to zvládli. Za jaro jsme uhráli zatím 22 bodů, což je slušné. Za jaro tým zaslouží pochvalu. K dnešnímu zápasu, o ten gól jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli.

SK Rožná
Marek Navrátil: Domácí se brzy dostali do vedení. Nám se podařilo díky vlastenci domácích srovnat, ale do poločasu jsme ještě jeden inkasovali. Ve druhé půli jsme začali lépe kombinovat a byli jsme i lepším týmem, ale skóre navýšili domácí. Nám se podařilo ještě snížit, ale závěr zápasu už jsme dohrávali v křeči.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] (82. O. Žák [-] ) , L. Novotný [-] (68. A. Jinek [-] ) , L. Muller [-] , L. Jambor [-] , L. Ondráček [-] (85. M. Pestr [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , M. Šajner [-] , P. Skalník [-]

SK Rožná
A. Klusák [-] - K. Beran [-] , V. Štěrba [-] , T. Klusák [-] (68. T. Sýkora [-] ) , P. Kunc [-] - J. Kroupa [-] (71. O. Kroupa [-] ) , J. Hanus [-] (46. P. Navrátil [-] ) , M. Navrátil [-] - J. Vyžrálek [-] , M. Beno [-] , F. Humpolík [-] (68. M. Pátek [-] )

ŽK: 42. P. Kunc , 57. F. Humpolík , 72. M. Pátek . ČK: 78. A. Klusák .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.