Hamry B zlomily Rad. Svratku B těsně před koncem


Branky


0

Hattrick Jiřího Kolarika rozhodl zápas mezi Béčkem Hamrů a Radešínky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl čtyři branky

Jelikož se ve Žďáře koná pouť (a večer v Hamrech zábava), tak dnešní zápas se odehrál časně po obědě. Sobotní zápas mezi Hamrami B a Rad. Svratkou B přinesl zajímavou zápletku. Do utkání lépe vstoupili domácí, snažili se vstřelit rychlou branku, ale ze svého tlaku nic nevytěžili. Klasické „nedáš dostaneš“ platilo i v tomto případě. Na přihrávku za obranu od O. Havlíčka si naběhl Novotný Petr a prostřelil domácího brankáře - 0:1. Odpověď Hamrů přišla v 21. minutě, když střelu M. Gregara dorazil za brankářova záda „všudybýlek“ J. Kolarik - 1:1. Další branka padla až v 36. minutě, když pěkný nákop M. Poula zužitkoval M. Černý a hlavou přehodil brankaře Svobodu - 2:1. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a v 39. min. dal gól zkušeně hrající O. Havlíček, který křižnou střelou z hranice vápna uklidil míč do sítě - 2:2, poločas tak skončil remízou.

Béčko Hamrů otočilo zápas v poslední čtvrthodině

Druhá půle nebyla z obou stran kdoví jaká, s řadou nepřesností na obou stranách, k čemuž také přispěl sudí Salaš. Rozhodnutí zápasu mohla přinést 73. minuta, když krásnou bombou asi z pětadvaceti metrů vymetl pravý růžek Martausovy  branky  P. Josífek - 2:3. Tento gól konečně probral domácí Kladiváře, kteří za minutu vyrovnali na - 3:3, přízemní centr do vápna uklidil ve skluzu do branky J. Kolarik.  Domácí Kladiváře gól nakopl ještě víc, a tak v 80. minutě vstřelil branku M. Smejkal po nedorozumění a nedůrazu hostující obrany - 4:3. Radešínka pak hrála vabank, ale ze svého tlaku nic nevytěžila, takže zase pravidlo „nedáš dostaneš“. Uklidňující branku na - 5:3 dal opět J. Kolarik a završil tak hattrick (prostě je malej, ale šikovnej :-)).  Do konce zápasu se už nic nestalo, a tak si Hamry B připsaly již 15. výhru v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Dnešní zápas byl hodně o srdíčku, vůli a štěstíčku, které se nakonec přiklonilo na naši stranu. Nechybělo moc a mohli jsme i prohrát.

FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Vyhráli šťastnější domácí po našich chybách v obraně.



Počet diváků: 67. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - HLADÍK Jiří, KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.