Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec získal důležité tři body


0

V záchranářském zápase porazil Pohledec rezervu Štěpánova těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec vedl o branku

V dalším utkání III. třídy přivítal Pohledec na svém hřišti rezervu Štěpánova. Jednalo se o utkání dvou týmů, bojujících o záchranu v soutěži. Hosté nastoupili v sestavě s několika hráči z prvního týmu a jejich přítomnost byla v utkání znát.

Od začátku utkání hrozili hráči Štěpánova rychlým přechodem do útoku, naopak domácí spoléhali především na rychlonohého Ondráčka. Více náznaků šancí si v úvodu vytvořili domácí, ale žádná neskončila za zády gólmana Dudáka. A tak udeřilo na druhé straně. Míč do vápna zatáhl útočník hostů Ludvík a poslal míč přesně k tyči - 0:1. Domácí se z nepříznivé situace velice rychle oklepali a za 5 minut bylo vyrovnáno. Bártek nahrál míč na nabíhajícího Ondráčka a ten výborně vyřešil situaci proti hostujícímu brankáři - 1:1. A to nebylo vše, za další čtyři minuty utekl po pravé straně agilní Ondráček, přízemním centrem našel ve vápně nabíhajícího Luboše Novotného a ten nádherně trefil z první - 2:1. Další branka již do poločasu nepadla.

Pohledec uhájil jednobrankové vítězství

Druhou půli začali odhodlaně hosté, ale střelecky se prosadili opět domácí. První střelu hostující gólman ještě vyrazil, ale na dorážku Leoše Ondráčka již neměl šanci - 3:1. Domácí tým následně kontroloval hru a vypadalo to, že by mohl přidat i další branky a zápas v klidu dohrát. Opak byl pravdou. Za domácí obranu se dostal střelec Ludvík a snížil na - 3:2. Domácí tým mohl několikrát navýšit svoje skóre, ale nestalo se. Hosté se do konce zápasu do žádné šance nedostali. V závěru zápasu ještě obdržel červenou kartu domácí Bártek, ale Pohledec již svůj jednobrankový náskok udržel. V příštím kole bude chtít Pohledec potvrdit domácí vítězství v dalším existenčním zápase se stejně ohroženým Rovečným. Rezervu Štěpánova čeká souboj v domácím prostředí s pátým Jimramovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Pro nás důležité vítězství, hosté rozhodně nepředváděli špatný fotbal. Opět jsme si zápas sami zkomplikovali. Měli jsme přidat další branky a v klidu to dohrát. Takhle to byly nervy až do poslední minuty. Mrzí mě vyloučení Bártka, který nám bude hodně chybět. Ale věřím, že se s tím popasujeme a dovezeme body z Rovečného.




Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] , L. Novotný [-] (69. A. Jinek [-] ) , L. Muller [-] , M. Fajmon [-] , L. Ondráček [-] , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
V. Dudák [-] - D. Fiala [-] , J. Ludvík [-] , D. Kintr [-] (69. P. Nosek [-] ) , T. Richter [-] , T. Samek [-] , J. Veselský [-] , J. Kintr [-] , R. Hrubeš [-] , R. Jílek [-] (59. P. Macháček [-] ) , V. Kovalchuk [-]

ŽK: 34. Z. Pestr , 85. M. Hájek - 82. R. Hrubeš , 87. D. Fiala . ČK: 87. D. Bártek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BULA Nikola - DOSTÁL Michal (N), ŽÁK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.