1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov doma odevzdal body Radostínu B


Branky


0

Na jaře trápící se Jimramov podlehl v domácím prostředí Radostínu B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za ideálního fotbalového počasí se v Jimramově utkali na jaře trápící se domácí a o záchranu bojující benfika Radostína. Od začátku utkání měli domácí územní převahu a také si dokázali vytvořit několik dobrých příležitostí. Postupně však Ondřej Černý, Jaroslav Štěrba i Jiří Bartoň svoje šance zahodili. Posledních patnáct minut první půle upadl fotbal do podprůměru a hřiště se změnilo v diskusní kroužek mezi hráči a rozhodčím i hráči navzájem.

Béčko Radostína vstřelilo ve druhé půli tři branky

Druhá půle začala platonickým tlakem jimramovských, ze kterého vyplynula pouze tutovka Petra Nykodýma. Ten ji však zahodil, a tak přišel trest. V 67. minutě vrátil přetažený centr před branku Petr Kozel a Jiří Novotný doklepával do prázdné branky - 0:1. Hra domácích se rozsypala jak domeček z karet a hosté přidali další dvě branky, v 73. minutě Petr Kozel a v 81. minutě Jiří Novotný z prakticky stejných akcí navýšili na - 0:3. Domácí Pavel Sedlák již pouze v 83. minutě korigoval na konečných - 1:3. Průběh zápasu a výsledek podtrhl jimramovskou jarní bídu, hosté naopak přiživili naději na záchranu. Příští kolo čeká Jimramov výjezd do Štěpánova, kde se utká s místní rezervou, která již asi neomylně míří do IV. třídy. Jimramov si tak bude chtít zajisté zpravit chuť a připsat si třetí jarní vítězství. Béčko Radostína přivítá v domácím prostředí rozjetý Strážek, který dokázal poslední čtyři zápasy v řadě vyhrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V době, kdy jsme obdrželi první branku jsme měli - 3:0 vést a bylo by po zápase. Naopak jsme lacině inkasovali a úplně se rozsypali a soupeři zápas doslova darovali. Jsme ve velké krizi a já už nevím, co s mužstvem provést, kluci ignorují moje pokyny a rady a otravujeme si život navzájem. Musíme jaro důstojně dohrát a v létě uvidíme co dál. Možná nastal čas uvažovat o změně na trenérské lavičce, pokud to mužstvu pomůže, nemám problém přijmout jakoukoli jinou roli v klubu.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Josef Poul: První poločas zápasu v Jimramově se nám herně moc nevydařil, domácí se dostali do třech slibných šancí, ale naštěstí je nedokázali zužitkovat. V druhé půli jsme v 60. minutě vstřelili branku, tím jsme ožili a podařilo se nám vstřelit i další dvě. Domácí pouze zápas zkorigovali na - 1:3.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Buchta [-] , J. Buchta [-] , R. Šimon [-] , L. Bednář [-] , O. Černý [-] (63. P. Nykodým [-] ) , J. Bartoň [-] , P. Sedlák [-] , J. Štěrba [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , J. Inwald [-] , L. Invald [-] , T. Litochleb [-] - M. Homola [-] (61. D. Večeřa [-] ) , R. Večeřa [-] , M. Gregar [-] , J. Novotný [-] - P. Kozel [-] (81. T. Kadlec [-] ) , M. Šimek [-] (70. J. Koudela [-] ) -

ŽK: 41. O. Černý - 41. L. Invald , 60. M. Homola , 81. R. Večeřa .
Hráči zápasu: J. Novotný , T. Litochleb .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.