Jívovský Santus potvrdil výhrou v Rovečném první místo v tabulce


Branky


0

Jívoví pokračuje na jaře ve vítězném tažení, tentokrát si dovezlo tři body z Rovečného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli skóroval kanonýr Horký

Ve dvacátém kole III. třídy se utkalo v tabulce první Jívoví na hřišti jedenáctého Rovečného. Jívovský Santus hraje na jaře v obrovské pohodě, což potvrdili hosté pěti výhrami a bez ztráty kytičky tak krok po kroku kráčí do vytouženého Okresního přeboru. Rovečné hraje naopak o záchranu v soutěži a v minulém kole dokázalo na jaře poprvé bodovat, když vyhrálo v Křižanově s místní rezervou. Samotný zápas začal jasnou převahou Jívoví, které poprvé zahrozilo v desáté minutě, ale kanonýr Jindřřich Horký se teprve zastřeloval a branku domácích překopl. V 15. minutě se zastřeloval z přímého volného kopu také Miroslav Koukola. Branka tak padla nakonec až v 35. minutě, kdy po nahrávce Havlíčka se na úrovni penalty prosadil přesnou střelou právě Jindřich Horký - 0:1. Tak nakonec skončil i první poločas.

Jívoví navýšilo vedení dvěma brankami

Na začátku druhé půle se dvakrát zastřeloval Josef Požár, ale jeho střely skončily jen v náručí domácího gólmana Martina Petra. Klid na kopačky hostů tak přinesla až 61. minuta, kdy Jindřich Horký prokličkoval přes všechny obránce, nasadil blafák i golmanu Petrovi a pohodlně zakončil do prázdné branky - 0:2. Jedinou šanci domácích si vytvořil v 65. minutě Miloslav Hofírek, ale jeho prodloužená hlavička dala jen vyniknout Štrynclovi v brance Jívoví. Poté hosté opět převzali otěže zápasu a během čtvrthodiny si vytvořili pět tutových šancí, které ale neproměnili. Úplné rozhodnutí tak přišlo v 85. minutě zápasu, kdy prošel opět Horký celou obranou domácích a naservíroval míč do prázdné branky Miroslavu Koukolovi. Ten se nemýlil a uzavřel účet zápasu na konečných - 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách:

FC Santus Jívoví
František Uhlíř: Dnešní zápas v Rovečném jsme zvládli na jedničku. Domácí tým nehrál špatný fotbal, jen si nevytvořil brankové příležitosti. Důraz a pohyb domácím nechyběl, ale zakončení bylo na bodu 0. Z naší strany to bylo o pohybu a kombinaci. Jsme spokojeni, že jsme se po sobotní výhře Hamrů vrátili na první místo. Těšíme se na další utkání s týmem Hamrů za týden na Santusu v Jívoví.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - BARTOŇ Miroslav (N), KADLEC Boris (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.