Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Béček vyzněl lépe pro domácí Radešínku


Branky


0

Domácí výhrou se Radešínská Svratka B posunula do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do jednobrankového vedení

Radešínská Svratka na jaře nepodává zrovna přesvědčivé výkony, a tak již tři kola čeká její rezerva na vítězství. V Tabulce tak domácí Radešínka spadla na deváté místo. Očekávaným vítězstvím by se pak posunula do klidného středu tabulky. Naopak rezerva Radostína je ve výsledkové krizi a již šest zápasů po sobě prohrála. Začátek zápasu proto přinesl opatrnou hru, tím pádem se ani jedno mužstvo nedostávalo do šancí. První vážná akce ve 24. minutě tak skončila gólem. Antonín Jinek našel krásným pasem ve vápně Petra Novotného, ten zpracoval míč a bodlem prostřelil gólmana Josefa Poula - 1:0. Hosté se po vstřelené brance dostávali do zakončení, ale jejich nepřesné střely končily vedle domácí branky.

Ve druhém poločase padlo pět branek

Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí. V 51. minutě vybojoval ve středu hřiště míč Petr Jozífek, posunul ho na Kříže, který našel opět Petra Novotného, který podruhé v zápase skóroval - 2:0. Za tohoto stavu již začali hosté riskovat a tlačit domácí, ale jejich nebezpečné střely létaly většinou směrem na Novou Ves. V 76. minutě se nakonec hosté přeci jen dočkali. Špatnou rozehrávku ve středu pole vystihl radostinský Tomáš Litochleb, který svůj samostatný nájezd zkušeně zakončil - 2:1. Domácí ale nezpanikařili a v 83. minutě si vzali svůj dvojgólový náskok zpět. Antonín Jinek obehrál ve vápně obránce a střelou na bližší tyč zvýšil na - 3:1. Hosté ještě jednou snížili. Po závaru v domácím pokutovém území hostující Petr Kozel vrátil míč, který domácí několikrát odvrátili z brankové čáry do sítě - 3:2. Úplné rozhodnutí tak přišlo v 88. minutě, kdy Miloš Šoustar obešel v pokutovém území čtyři obránce, zasekl na levou nohu a balón uklidil luxusně do branky - 4:2. Domácí tak nakonec dotáhli zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Po dlouhé době jsme byli produktivní a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách, rozhodlo jejich proměňování. My jsme ve vyložených šancích těžce selhali a soupeř proměnil téměř vše co měl.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
O. Svoboda [-] - A. Jinek [-] , T. Kilian [-] (46. T. Kříž [-] ) , P. Veselý [-] , P. Novotný [-] , J. Dostál [-] (77. P. Sobotka [-] ) , P. Kříž [-] (53. M. Šoustar [-] ) , P. Jozifek [-] , P. Stehlík [-] , R. Smejkal [-] , O. Havlíček [-] (85. M. Petr [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - A. Kališ [-] , J. Inwald [-] , L. Invald [-] , T. Litochleb [-] (77. P. Fabík [-] ) - M. Gregar [-] , P. Kozel [-] , P. Inwald [-] , M. Šimek [-] (62. T. Kadlec [-] ) - M. Láznička [-] , D. Večeřa [-] (77. O. Bradáč [-] ) -

ŽK: 11. A. Jinek - 67. J. Inwald . ČK: 89. J. Inwald .
Hráči zápasu: A. Jinek , P. Novotný , P. Veselý - M. Gregar , P. Kozel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PROKOP Pavel - JANŮ Jiří (N), HAVRÁNEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.