Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovečné překvapilo výhrou na hřišti Křižanova B


Branky


0

Rovečné přerušilo sérii čtyř zápasů, kdy po sobě prohrálo a zvítězilo v Křižanově B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rovečné mělo výborný start do utkání

Za dobrého fotbalového počasí nastoupili domácí v roli favorita. Tuto roli ale nezvládli. Někteří domácí fanoušci ještě ani nedošli s pivem v ruce k hřišti a hosté už vedli 2:0.

Již ve třetí minutě si na dobře kopnutý roh naběhl hostující Miloš Petr a hlavou nekompromisně otevřel skóre. Za další minutu už to bylo o dvě branky. Hosté využili nedorozumění v domácí obraně a po rychlé akci šel ze strany na brankáře hostující útočník. Z prvního pokusu ještě gól nepadl, z druhého také ne, ale třetí šancí už hostující M. Svoboda nepohrdl.

Prvních pět minut dalo ráz celému utkání. Domácí převzali iniciativu a několikrát se dostali do nebezpečných pozic. Ovšem buď netrefili bránu nebo je vychytal hostující brankář Martin Petr.

 

 

Rovečné kontrolovalo průběh druhé půle

V úvodu druh půle byla hra vyrovnaná. Po deseti minutách převzali opět iniciativu domácí, chyběl jim ovšem klid na kopačkách. Naději na zvrat přinesl gól dobře postaveného R. Navrátila, který do brány usměrnil střelu-centr S. Klobásy. Křižanovští začali věřit ve vyrovnání, jejich snahu ale přibrzdila chyba brankáře D. Homoly, který pustil za svá záda nepříliš prudkou střelu zpoza vápna.

 

Ani tento moment ještě nedal hostům definitivu, neboť za necelých pět minut snížil na rozdíl jednoho gólu pohotovou dorážkou M. Sklenář. Když ale domácí hráči nevyužili množství standardních situací k vyrovnání, upravil chvíli před naplněním devadesáté minuty P. Žíla výsledek na konečných - 4:2 pro hráče z Rovečného.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Nezvládli jsme úvod utkání, myslím si, že hlavně v hlavě, a to nás stálo celý zápas. Přestože jsme si vytvořili dost šancí minimálně na vyrovnání, byl náš výkon a snaha ovlivněna počátečním stavem. Hráli jsme křečovitě. Musím ale ocenit, že jsme zápas nevzdali a až do 89. minuty jsme mohli pomýšlet minimálně na bod. Doufám, že nám tyto tři body nebudou v závěrečném účtování chybět, a že pro nás tato prohra bude poučením do dalších zápasů.

TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách:



Sestavy


SK FC Křižanov B
D. Homola [-] - J. Klobása [-] , T. Horníček [-] , J. Stupka [-] , L. Burian [-] (36. M. Král [-] ) - S. Klobása [-] (76. J. Tomšík [-] ) , M. Vítek [-] , P. Kaštan [-] (46. M. Sklenář [-] ) , M. Láznička [-] - R. Navrátil [-] , M. Částek [-] -

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Večeřa [-] , M. Petr [-] , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] (59. R. Polách [-] ) , M. Dobiáš [-] , T. Prudký [-] , M. Ondráček [-] , J. Šenkýř [-] , M. Bezectný [-]

ŽK: 85. T. Horníček - 35. T. Prudký , 61. M. Petr , 89. P. Žila .
Hráči zápasu: R. Navrátil .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - SALAŠ Patrik, BURIAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.