0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec vyhrál překvapivě v derby na hřišti Jimramova


Branky


0

V tabulce třetí Jimramov nezvládl v domácím prostředí derby s dvanáctým Pohledcem a podlehl mu 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec šel do vedení brankou Bártka

Do Jimramova v nedělním odpoledni zavítal Pohledec. Domácí chtěli potvrdit tři body z Radešínské Svratky, hosté zase navázat na domácí výhru nad Měřínem. Před početnou diváckou kulisou se od začátku hrál opatrný fotbal, většinou mezi šestnáctkami bez gólových příležitostí. Změnit to mohl ve 14. minutě domácí Petr Nykodým, ale ideální přízemní centr Jaroslava Štěrby vůbec netrefil a branku hostí neohrozil. Hosté byli aktivnější, a k prvnímu gólu si pomohli standardní situací. Ve 25. minutě si na perfektně kopnutý roh naběhl Dominik Bártek a nikým neatakován pohodlně zavěsi - 0:1. Po zbytek poločasu se již nic nezměnilo.

 

Branka ze začátku druhé půle rozhodla

Domácí nastoupili do druhé půle s odhodláním napravit nepovedený první poločas, ale začali katastrofálně. Hned ve 47. minutě zatáhl míč do vápna Dominik Bártek, poslal centr před bránu a Luboši Novotnému stačilo jen nastavit hlavu - 0:2. Jimramovští se z druhé branky jen těžko probírali a jejich snaha o vyrovnání byla hodně křečovitá. Pár nadějných příležitostí si vypracovali, ale buď branku netrefili nebo zasáhl spolehlivý Milan Hájek. Další branka už tedy nepadla a tak si hosté vezou zasloužené tři body. Příští týden si bude moci Jimramov opět v domácím prostředí napravit reputaci, když přivítá rezervu Měřína. Sestupem ohrožený Pohledec se utká v domácím prostředí se stejně ohroženým Strážkem.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Dnešní zápas rozhodl rozdílný přístup k utkaní. Hosté chtěli víc a byli za to odměněni třemi body. My jsme odflákli první půli a ve druhé jsme marně dobývali pohledeckou branku. Postupové ambice nemáme, záchranářské starosti také ne, ale místo toho, aby jsme hráli v pohodě a fotbal si užívali, tak se trápíme nejen výsledkově, ale i herně.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Dnes jsme se soupeři vyrovnali v nasazení a v důrazu. Celý tým dnes odvedl maximum pro zisk tří bodů. Byli jsme velmi produktivní a výborně jsme ubránili soupeřovi standartky.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] , L. Buchta [-] , R. Šimon [-] , P. Sedlák [-] - J. Štěrba [-] , M. Dvořák [-] , P. Nykodým [-] , J. Buchta [-] , L. Bednář [-] (60. M. Pavelka [-] ) - P. Sedlák [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] , L. Novotný [-] (73. M. Pestr [-] ) , L. Muller [-] , M. Fajmon [-] , F. Vašíček [-] (83. J. Švanda [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , M. Skalník [-]

ŽK: 29. L. Buchta , 44. J. Buchta , 80. P. Sedlák - 71. D. Bártek , 78. M. Hájek , 88. M. Skalník .
Hráči zápasu: D. Bártek , J. Pustina , M. Hájek .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - MACH ING. Josef, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.