2:1
(2:0)
61. T. Hrad
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec porazil Béčko Měřína a opustil předposlední místo v tabulce


Branky


10. D. Bártek , 41. V. Šaroun - 61. T. Hrad
0

Pohledec si výhrou nad rezervou Měřína připsal důležité body v boji o udržení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili v prvním poločase dvě branky

Na podmáčeném terénu přivítal domácí v tabulce předposlední Pohledec rezervu Měřína, který byl na devátém místě. Od úvodu utkání byl aktivnější domácí tým. A brzy se prosadil i střelecky. Dominik Bártek zatáhl míč na střed a střelou z velkého vápna nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:0. Domácí byli i nadále aktivnějším týmem, soupeře nepouštěli z vlastní poloviny, ale střelecky se nemohli prosadit. Hosté v 1. poločase zahrozili jen ze standardní situace, ale obrana a brankář Hájek vše vyřešili. A tak se na konci poločasu prosadili opět domácí. Po pravé straně zatáhl míč do vápna Fajmon a míč ve skluzu uklidil do brány Šaroun - 2:0. Tak skončila i první půle. 

Měřín stačil jenom snížit

Druhý poločas začal lépe pro domácí tým. Po levé straně větral obranu hostů zejména Muller, ale žádná jeho přihrávka nenašla útočícího hráče. Domácí tým po nucené změně přestal hrát aktivně a hosté převzali iniciativu a také zásluhou dorážky Tomáše Hrada snížili v 61. minutě na - 2:1. Domácí tým mohl rychle odpovědet, ale tutovka Ondráčka šla mimo. Do konce zápasu se domácí tým obával o výsledek, ve velké šanci hostů je podržel gólman Hájek. Hosté i přes několik standardních situací se již neprosadili, a tak domácí tým bral důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: První poločas a začátek druhé půle z naší strany velmi slušný, soupeře jsme přehrávali. Po nuceném střídáni jsme úplně vypadli ze hry. Báli jsme se cokoli na hřišti udělat. Z jasného průběhu zápasu jsme naší pasivitou udělali ze závěru zbytečné drama. Ale důležité jsou tři body a ty máme

TJ Jiskra Měřín B
Tomáš Hrad: Zápas na dosti podmáčeném hřišti začalo oťukáváním obou mužstev, ale postupem času si domácí vytvořili více slibných situací, ze kterých jsme i částečně po vlastních chybách inkasovali dvě branky a do kabin jsme šli, pro nás, za nepříznivého výsledku 2:0. V druhé půlce jsme již byli aktivnější a i my jsme si vytvořili gólové šance, ale dokázali jsme zužitkovat pouze jedinou. Tlak na konci zápasu již změnu skóre nepřinesl. Myslím si, že utkání by slušela remíza 2:2. V druhé půlce jsme ze hry měli více jak domácí mužstvo.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] (86. M. Pestr [-] ) , L. Novotný [-] (61. L. Ondráček [-] ) , L. Muller [-] , M. Fajmon [-] (75. A. Jinek [-] ) , V. Šaroun [-] , M. Šajner [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , P. Skalník [-] (54. F. Vašíček [-] )

TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - F. Panáček [-] , T. Bumbálek [-] (75. J. Krčál [-] ) , T. Hrad [-] , J. Vokoun [-] , V. Zdvihal [-] , Š. Král [-] , O. Palík [-] , F. Hlaváč [-] (41. P. Pospíchal [-] ) , P. Král [-] , D. Horák [-]

ŽK: 9. L. Muller , 16. Z. Pestr , 20. D. Bártek , 88. M. Šajner .
Hráči zápasu: D. Bártek , L. Muller , V. Šaroun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MYŠKA Roman - HOŘÍNEK Tomáš, HUMLÍČEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.