Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po jasné převaze ve druhém poločase Jívoví bezpečně vyhrálo.


Branky


0

Ve šlágru kola zvítězilo v tabulce druhé Jívoví na hřišti třetího Jimramova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví v prvním poločase dvakrát skórovalo

Na velmi dobře připravené hrací ploše nastoupili třetí domácí fotbalisté Jimramova, proti druhému mužstvu tabulky z Jívoví. V prvním poločase se hrál fotbal velmi dobré úrovně, hosté byli kombinačně lepší a domácí hrozili ze standartních situací. Již ve 2. minutě se vyznamenal brankář hostí Michal Štryncl, když vytáhl nad břevno gólovou hlavičku Pavla Sedláka. Hosté se postupně rozehrávali a hlavně kapitán Miroslav Koukola rozdával spoluhráčům nádherné přihrávky. Do vedení šli hosté v 8. minutě, kdy při standartní situaci domácí nepokryli stopera Miroslava Macha a ten na třikrát otevřel skóre utkání.  Ve 29. minutě domácí chybovali na levé straně, hostující Zdeněk Holubář si naběhl na dlouhý centr a s přehledem usměrnil hlavou míč do protipohybu brankáře 0:2. V závěru poločasu si vytvořili tlak domácí, ale k brance to nevedlo.

Jindra Horký vstřelil hattrick

Ve druhém poločase to bylo sólo pro střelce hostí Jindru Horkého, který si na hřišti dělal co chtěl. V 53. minutě po rychlém protiútoku prostřelil brankáře Antonína Hlaváče. V 57. minutě utekl po levém křídle Pavel Sedlák, ideálně přihrál před branku a nabíhající Jaroslav Štěrba snížil na 1:3. A pak přišel hattrick Jindřicha Horkého – v 61. minutě proměnil penaltu za ruku domácích , v 74. minutě se prosadil za přispění domácí obrany a v 77. minutě prošel celou domácí obranou a bombou k pravé tyči zakončil skóre utkání. Za zmínku ještě stojí bezchybný výkon trojice rozhodčích a jejich velmi dobrá spolupráce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Santus je fotbalově někde jinde a uštědřil nám tvrdou lekci. Navíc jsme jim to svým výkonem hodně usnadnili. Nechci dělat v mužstvu zbytečně dusnou atmosféru a tak doufám, že druhá facka bude dostatečným důvodem začít poctivě makat.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Dnes nám utkání vyšlo náramně. První půle byla ještě celkem vyrovnaná, ale po změně stran už soupeř působil odevzdaným dojmem a kluci předvedli spoustu pohledných a hlavně gólových akcí. Musím vyzdvihnout výkon Michala Štryncla v bráně, který prvotřídními zákroky podpořil naši výhru.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (46. P. Sedlák [-] ) , L. Buchta [-] , R. Šimon [-] - L. Bednář [-] , P. Nykodým [-] (68. M. Pavelka [-] ) , J. Štěrba [-] - M. Dvořák [-] , P. Sedlák [-] , O. Černý [-]

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - M. Mach [-] , D. Dřímal [-] , J. Požár [-] (65. F. Uhlíř [-] ) , P. Pálka [-] - M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] - Z. Holubář [-] (49. S. Krejčí [-] ) , J. Horký [-] -

ŽK: 60. R. Šimon , 82. P. Sedlák .
Hráči zápasu: J. Horký , M. Štryncl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - KŘÍŽ Daniel, PROKOP Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.