1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov z mála, vytěžil maximum.


Branky


0

O záchranu bojující Strážek uhrál jenom remízu s Béčkem Křižanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek vedl v poločase o branku

V zápase 16. kola III. třídy se utkal domácí jedenáctý tým tabulky Strážek a o dvě příčky lepší rezerva Křižanova. V prvním jarním kole se lépe vedlo Béčku Křižanova, který v domácím prostředí zvítězil nad favorizovaným Jimramovem. Strážek naopak neuspěl na hřišti Ujčova. Domácí chtěli-li se vzdálit sestupovým příčkám museli za každou cenu zvítězit. Strážek od začátku zápasu se snažil hrát, byl lepší na hřišti a skoro Křižanov k ničemu nepustil. Začátek zápasu ovlivnil hlavní rozhodčí, když hrubou chybou neuznal gól Cimbálníka, v tu chvíli byl rozhodčí asi jediný na hřišti, co neviděl branku. I hosté uznali, že měla branka platit. I přesto šel Strážek do vedení, po autu se nejlépe ve vápně orientovel Šebek a nedal Homolovi šanci 1:0. Po chvíli později měl velkou šanci Cimbálník, jenže klička navíc znamenala, že brankář Homola chytře vyběhl, zmenšil střelecky úhel a střelu Cimbálníka chytil. Křižanov si za celý poločas vytvořil jedinou šanci ke konci poločasu, ale jasnou příležitost hostů vychytal skvělým zákrokem Vala. 

Křižanov vyrovnal a odvezl si bod

Druhá půlka už byla spíše nakopávaná z jedné půlky na druhou, nebyl to vůbec pohledný fotbal. Křižanovu se ze standartní situace, po nedůrazu domácí obrany podařilo vyrovnat v 56. minutě Markem Částkem na 1:1 . V závěru měli domácí nějaké šance na rozhodnutí zápasu, ale když v 89.min trefil Jaroslav Melichar jen břevno Homolovi branky, museli se oba týmy smířit jen s remízou 1:1. Strážek tedy příští týden pojede na půdu druhého Jívoví s cílem, že zde nemůže nic ztratit, ba naopak překvapit favorita na postup do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Cimbálník Josef, hráč: Nebyl to moc pohledný fotbal pro oko diváka, spíše taková nakopávaná. Sem trochu zklamán z rozhodčího, který mně osobně na začátku zápasu neuznal jasný gól a takové chyby pak rozhodují zápas, ale vymlouvat se nebudu , výkon týmu nebyl určitě nejlepší .

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Dnes se nám za celý zápas povedly asi dvě kombinace o třech a více přihrávkách. Domácím možná pět. Asi i díky terénu to byl zápas plný soubojů, nakopávaných míčů, standardních situací a dlouhých autů do vápna. Prvních 15 minut jsme měli problém s důrazem domácích, zejména v našem vápně. Naštěstí jsme za tu dobu inkasovali pouze jeden gól. Poté až do konce zápasu jsme bránili dobře, popř. dobře zasáhl M.Homola. Dopředu jsme byli v první půli nebezpeční snad pouze při rohových kopech. Po jedné ze skrumáží vychytal v gólové pozici domácí brankář střílejícího V.Malinského. Ve druhé půli jsme se trefili mezi tři tyče jednou. To nám střídající M.Částek svým důrazem po přímém kopu zajistil velmi cenný bod.



Sestavy


TJ Strážek
J. Vala [-] - P. Kupský [-] , J. Cimbálník [-] (52. T. Šikula [-] ) , J. Melichar [-] , T. Polák [-] (68. J. Chocholáč [-] ) , M. Svoboda [-] (66. S. Lahodný [-] ) , T. Christian [-] , L. Šebek [-] , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , Z. Jaroš [-] (46. M. Christian [-] )

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Klobása [-] , M. Burian [-] , J. Stupka [-] , L. Burian [-] (14. J. Uhlíř [-] ) - V. Malinský [-] (78. T. Plocek [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Vítek [-] , O. Hlushchenko [-] - M. Láznička [-] (84. M. Sklenář [-] ) , M. Král [-] (46. M. Částek [-] ) -

ŽK: 60. O. Hlushchenko .
Hráči zápasu: M. Částek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.