V. Šaroun 40. (p.)
L. Novotný 57.
2:2
(1:1)
28. P. Novotný
72. I. Plhal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V devíti hrající Béčko Radešínky si odvezlo z Pohledce bod


Branky


40. V. Šaroun (p.) , 57. L. Novotný - 28. P. Novotný , 72. I. Plhal (p.)
0

O záchranu bojující Pohledec si nedokázal poradit ani s o devíti hrajícím soupeřem z Radešínské Svratky. Ten dohrával po dvou vyloučených hráčích celý druhý poločas v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se dvakrát červenalo

V dalším kole III. třídy přivítal domácí Pohledec hosty z Radešínské Svratky. Úvod utkání se odehrával ve středu hřiště a žádný z týmu si nebyl schopen vytvořit brankovou příležitost. Oba týmy trápily nepřesnosti v rozehrávce. Skóre utkání se poprvé měnilo ve 28. minutě. Domácí ztratili míč na útočící polovině, soupeřův dlouhý nákop odvracel vyběhnutý gólman Hájek, který ovšem trefil presujícího útočníka Novotného, který již pak neměl problém vstřelit gól do prázdné branky. Domácí se následně snažili skóre vyrovnat. Ve 39. minutě srazil hostující Janů střelu mířící do brány rukou a následovala červená karta a pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Vít Šaroun a bylo srovnáno. Ve 41. minutě podkopl hostující Jozífek na polovině hřiště domácího Pestra, za což byl oceněn rozhodčím žlutou kartou. Vzhledem k tomu, že již jednou v zápase hostující hráč viděl žlutý kartónek, následovala další červená karta pro hostující tým. Skóre utkání se již do poločasu nezměnilo. 

Domácí nedokázali využít dvojnásobnou přesilovku

Druhý poločas nabídl tlak domácích, ale proti zataženému soupeři se domácí nemohli prosadit do vyložených šancí. Přesto se domácí tým ujal vedení. V 57. minutě vystřelil za hranicí velkého vápna Muller, gólman Petr pouze střelu vyrazil a nejlépe se zorientoval domácí Luboš Novotný a hlavou poslal míč do odkryté brány - 2:1. Ráz utkání se nezměnil, domácí se nebyli schopni proti oslabenému soupeři dostat do vyložené šance, hosté spoléhali na dlouhé odkopy na samotného útočníka Novotného. A vyplatilo se. Po nákupu na Novotného následovala standardní situace, po které zahrál ve vápně rukou domácí obránce a následoval pokutový kop i na druhé straně. Ten proměnil Ivo Plhal a bylo srovnáno. Do konce utkání již další branka nepadla, za zmínku stojí pouze tyč domácích, kterou nastřelil Lukáš Jambor. Domácí tým tak nedokázal vyhrát ani proti devíti hráčům soupeře.  


Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Pokud neporazíme soupeře hrajícího poločas o devíti hráčích, tak je to smutné. Když už se nám podařilo vstřelit gól na 2:1, tak to prostě musíme udržet. Soupeř byl ve druhém poločase logicky zatažený, ale naší naivní hrou se i přesto dostal k možnosti srovnat. Pro mě je to neomluvitelné. Vůbec jsme si nedokázali vytvořit nějaké šance.

FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Bojovností jsme uhráli v dnešním zápase bod. V devíti lidech, ve kterých jsme zápas dohráli byl zasloužený. Zápas ovlivnili hrubé chyby rozhodčího, který podle mého názoru dvakrát mylně vytáhl červenou kartu.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , L. Novotný [-] (77. M. Pestr [-] ) , L. Muller [-] , P. Skalník [-] (68. L. Ondráček [-] ) , M. Fajmon [-] , A. Jinek [-] (60. F. Vašíček [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - T. Kilian [-] , B. Jandourek [-] , P. Veselý [-] , P. Novotný [-] (82. P. Sáblík [-] ) , M. Kříž [-] (46. P. Stehlík [-] ) , A. Jinek [-] , J. Janů [-] , V. Šacl [-] (46. T. Kříž [-] ) , R. Smejkal [-] , P. Jozifek [-]

ŽK: 43. A. Jinek , 65. Z. Pestr - 33. P. Jozifek , 83. P. Sáblík . ČK: 39. J. Janů , 41. P. Jozifek .
Hráči zápasu: V. Šaroun - B. Jandourek , P. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PROKOP Pavel - ŽILKA Jan, DOSTÁL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.