0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Hamrů vyloupilo Měřín B


Branky


0

Ve šlágru kola se hostujícím Hamrům B podařilo zdolat Měřínské Béčko. Nadále tak zůstávají Kladiváři na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase kralovala defenzíva obou celků

V jednom ze šlágrů 16. kola třetí třídy na sebe narazily v tabulce osmý Měřín B a vedoucí celek soutěže Hamry B. Domácí zatím vytěžili z šesti domácích zápasů všech osmnáct bodů, hosté jsou zase nejlepším týmem na hřištích soupeřů, kde ztratili zatím jen tři body. Domácí postavili hodně defenzivní taktiku, vědomi si útočné síly Kladivářů. Těm chyběl ze zdravotních důvodů hráč 15. kola III. třídy Miloš Smejkal, který tedy mohl zápas sledovat jen z hlediště. Prvních dvacet minut se proto neslo v duchu oťukávání a hrálo se od vápna k vápnu. Čekalo se proto na první chybu jednoho z týmů. První jarní vlaštovkou dnešního prosluněného odpoledne byla nakonec střela domácích, která ve 25. minutě olízla břevno Bencovi brány. Poté zahrozili také Kladiváři, když po centru z levé strany krásně střílel z voleje Navrátil, ale jen trefil Chvátalovu náruč. Konec poločasu se dohrál bojovně z obou stran, a proto 62 diváků odcházelo na poločasovou přestávku za bezgólového stavu.

Miloslav Gregar rozhodl v samém závěru

Začátek druhého poločasu začal jako konec toho prvého, hrálo se bojovně spíše uprostřed hřiště. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, šancí bylo pomálu. Za zmínku stojí snad jen dvě střely domácích, které hamerská obrana zablokovala. Vše podstatné se nakonec odehrálo v poslední desetiminutovce. Nejprve v 80. minutě po centru Panáčka, který našel střídajícího Pospíchala, již měřínští zvedali ruce nad hlavu, ale domácímu útočníkovi střela nesedla a dokutálela se jen k Bencovi. Známé úsloví nedáš dostaneš se tedy vyplnilo v 87. minutě. Vrša vybojoval míč na půlce, kousek ho potáhl, nahrál napravo nabíhajícímu Navrátilovi, ten ho náhrál doleva křižně na nabíhajícího Miloslava Gregara, kterému již nedělalo problém uklidit míč do prázdné branky. Závěrečné minuty domácí zkoušeli zdolat obranu hostí dlouhými nákopy a auty, ale ty si dobře fungující obrana hostí již pohlídala. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Dnes to byl velmi dobrý zápas z obou stran. My jsme chtěli hrát zezadu, věděli jsme, že Hamry jsou velmi nebezpečné ve hře dopředu. Hosté nakonec v úplném konci skórovali ze situace zavánějícím postavením mimo hru. Remíza by byla myslím spravedlivější.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Dnešní zápas jsme odehráli v hodně poslepované sestavě. Bez pár opor jsme ho ale vybojovali silou vůle a z jednoho brejku rozhodli. V dnešním zápase jsme ukázali pravé hamerské srdíčko. Dnes bych chtěl vyhlásit naším nejlepším hráčem celý tým. Tímto děkuji všem co zde dnes byli, jak na hřišti, tak v hledišti.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - F. Panáček [-] , J. Necid [-] , D. Hrůza [-] , J. Vokoun [-] , J. Krčál [-] (45. R. Hošek [-] ) , Š. Král [-] , O. Palík [-] (56. K. Smejkal [-] ) , F. Hlaváč [-] (73. P. Pospíchal [-] ) , P. Král [-] , D. Horák [-]

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - F. Chlubna [-] , I. Sojma [-] (61. V. Kříž [-] ) , M. Petrik [-] , Š. Vrša [-] - F. Navrátil [-] , L. Sýs [-] , J. Kolarik [-] , D. Hrstka [-] (75. M. Poul [-] ) - M. Gregar [-] , M. Srnský [-] -

ŽK: 36. J. Vokoun , 61. F. Hlaváč - 34. M. Petrik .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - MAŠA Lukáš, HLADÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.