1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví se hubeným vítězstvím osamostatnilo na druhé příčce


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka v první půli na špatném terénu nepadla

První poločas na měkkém a promáčeném terénu v Jívoví fotbalové krásy divákům moc nepřinesl. Hra se přelévala ze strany na stranu a byla plná dlouhých odkopů, nákopů a nepřesností na obou stranách. Míč odskakoval hráčům od kopaček a vyložených šancí bylo pramálo, za zmínku stojí snad pouze samostatný průnik domácího kanonýra Jindry Horkého, jehož pokus ale zlikvidoval dnes famózně chytající Hájek v bráně Pohledce. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Kanonýr Horký rozhodl

V druhé půli už domácí zpřesnili přihrávku a začali předvádět svoji kombinační hru - takovou , jakou jim jen terén dovolil. Po jedné takové akci z počátku poločasu zahrávali jívovští roh, na který si na přední tyč naběhl Jindra Horký a nedal z metru brankáři tvrdou hlavičkou sebemenší šanci. Hosté se po inkasovaném gólu již téměř nedostávali k bližšímu ohrožení domácí brány. Pokračovali pouze v dlouhých nákopech, které si pohodlně sbíral a rozehrával Štryncl. Postupem času bylo na obou stranách vidět, že hráčům docházejí síly a hra měla spíše pomalejší tempo. Jívoví se stále snažilo navýšit svůj náskok, nejdříve prošel Jindra Horký obranou Pohledce doslova jako nůž máslem, ale vylámal si opět zuby na skvělém zákroku Hájka. Pár minut před koncem měl nejblíže k navýšení skóre Roman Havlíček, když se po krásné akci a centru zprava proletěl malým vápnem, ale balon před odkrytou bránou těsně minul. V posledních minutách se zápas trochu přiostřil a bylo k vidění i pár nešetrných zákroků. Pak už ale sudí Hromádka ukončil zápas a Santus tak mohl slavit cenné tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka, asistent trenéra: Na dnešním výkonu se hodně projevila kvalita terénu. Naší hře svědčí rovný povrch a dnes k tomu trávník měl daleko. I tak kluci po přestávce přidali na bojovnosti a vytěžili z toho alespoň ten jeden rozdílový gól. Na první ostrý jarní zápas to nebylo špatné. Věřím ale, že se postupně sehrajeme a budeme předvádět lepší výkony, na které určitě máme.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Zasloužené vítězství domácích. My jsme bez šesti hráčů základní sestavy spoléhali především na obranu. Útočná hra bez chybějících hráčů byla z naší strany takřka nulová. Je chyba, že jsme gól dostali ze standardní situace. Domácí se kromě dvou průniků Horkého k ničemu nedostali. Ale je pravda, že pro nás byl výhodou těžký terén a malé hřiště.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - D. Dřímal [-] , V. Dvořák [-] , P. Pálka [-] - M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] (71. F. Uhlíř [-] ) - Z. Holubář [-] (66. J. Požár [-] ) , J. Horký [-] - M. Mach [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - L. Novotný [-] , A. Jinek [-] (76. J. Rous [-] ) , F. Vašíček [-] , M. Pestr [-] , M. Lukeš [-] (23. J. Švanda [-] ) , P. Kadlec [-] , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

ŽK: 87. J. Rous .
Hráči zápasu: J. Koukola , R. Havlíček - M. Hájek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - JUDA Jaroslav, LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.