Jívoví remizovalo a ztratilo vedení v soutěži


Branky


39. P. Novotný - 68. D. Regent (vl.)
0

Remízou 1:1 v Radešínské Svratce ztratilo Jívoví vedení v soutěži a přepustilo první místo rezervě Hamrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radešínka šla do jednobrankového vedení

Na velmi dobře připavený pažit přijelo do Radešínské Svratky vedoucí Jívoví. V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém bylo fotbalovější Jívoví. Mnoho šancí hostí však končilo na ofsajdové pasti domácí obrany. Hosté mnoho šancí také překombinovali, aniž by vyslali střelu na branku střeženou Milanem Petrem. Jedinou větší šanci si vytvořilo Jívoví po rohovém kopu, když jejich hráč zůstal nepokryt na malém vápně, ale jeho střela letěla jen centimetry vedle tyče. Nakonec se radovali domácí hráči, kteří využili v 39. minutě rozehraný přímý volný kop Antonínem Jínkem, který Michal Štryncl vyrazil před sebe, Petr Novotný dorážku směřoval do brankářových nohou a z následného centru již byl Novotný tam, kde měl a centr dorazil do sítě - 1:0. Další přímý kop rozehrával Antonín Jínek ve 42. minutě, ale jeho nebezpečná střela jen těsně minula Štrynclovu branku. Poločas tak skončil překvapivým jednobrankovým vítězstvím Radešínské Svratky B.

Jívoví stačilo jen vyrovnat

Druhý poločas začal očekávaným tlakem lídra tabulky. Jívoví bylo na míči a úspěšně kombinovalo, ale paradoxně si moc šancí nevytvářelo. Ale přeci jen se v 68. minutě Santusáci radovali. Výborně hrající David Regent se vracel při útočné aktivitě hostí tak nešťastně, že si smolně vstřelil vlastní gól hlavou - 1:1. V 84. minutě přišla další významná událost v zápase. Domácí Petr Jozífek hasil na polovině brejk hostí, a protože zatáhl na poslední chvíli za záchranou brzdu, musel se po druhé žluté kartě jít předčasně sprchovat. V závěru stihli hosté po závaru trefit jen tyč a posléze hostující gólman bojoval se sluníčkem, ale ani tato šance skóre zápasu nezměnila.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek: Naše krajní obránce dobře dirigoval stoper Zdeněk Starý. V záloze hráli výborně a tvořili hru Antonín Jinek s Michalem Skryjou a vepředu byl vidět střelec gólu Petr Novotný. Pro nás zasloužený bod, protože hosté ani ten gól nevstřelili sami, přestože byli jednoznačně fotbalovější.

FC Santus Jívoví
František Uhlíř: Dnešní fotbalové utkání 3. třídy mělo velice dobrou úroveň a to z obou stran. Vůbec se mně nechce věřit, že tak výborně hrající mužstvo R. Svratky bojuje o záchranu. To, co předvedla dnes R. Svratka B proti Jívoví, by přece mělo stačit na mužstva ze spodní části tabulky. K dnešnímu utkání nastoupilo 8 jiných hráčů než třeba proti Rovečnému. Zase na druhou stanu klobou dolů před takovou základnou, nebo možná hraje jejích A tým 1. B třídu, nato jsem úplně zapomněl. Přesto se nemáme za co stydět, určitě jsme ostudu Santusu neudělali. Ještě se hraje o 12 bodů, snad to zvládneme.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÁK Michael - ŠOUSTAR Miloš (N), STRACHOŇ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.