0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání skončilo bezbrankovou remízou


Branky


0

Darkovičky se rozešly s Hlubinou bezbrankovou remízou, které odpovídala dění na trávníku. V první částí se hrálo podle not hostujícího týmu, ale ten se k žadné tutovce nedostal. K náznaku šance se dostaly pouze Darkovičky. Ve druhé polovině už třímaly taktovku v rukou Darkovičky. Nejdříve se zaskvěl při dělovce Turanského hostující strážce svatyně Nosek. Nosek skvěle lapil i rybičku Buchty. Na druhé straně vychytal Krčmaříka Varga. V 74. minutě se k největší šanci zápasu propracovaly Darkovičky, ale Felgenträger namířil svou střelu jen do tyče. Utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Roman Divina (trenér, pro denik.cz): Remíza je nakontředu spravedlivá. Obě mužstva měl několik dobrých možností ke vstřelení branky. Nám bohužel ve středu hřiště citelně chyběl Kryštof.




Sestavy


FK Darkovičky
P. Varga [-] - K. Lomozník [-] , A. Felgenträger [-] , T. Kabich [-] , T. Buchta [-] , P. Adamčík [-] , P. Turanský [-] (76. M. Gai [-] ) , P. Buchvaldek [-] (84. M. Duda [-] ) , R. Wicker [-] (86. A. Zlotý [-] ) , D. Strachota [-] , L. Lindovský [-]

TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - J. Cinik [-] , J. Schmutz [-] (51. O. Klíma [-] ) , M. Blokša [-] , A. Procházka [-] (88. A. Sýkora [-] ) , P. Petrov [-] , J. Krčmařík [-] , J. Skýba [-] , M. Bláha [-] , L. Bartoš [-] , V. Olšovský [-]

Počet diváků: 86. Rozhodčí: BYRTUS Ladislav - ŠPIČÁK Zbyněk, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.