1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Staříč - Tj Darkovice 1:2


Branky


0

Staříč nedokázal doma porazit Darkovice a prohrál 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle a červená karta pro domácího brankáře

První půle začala opatrnou hrou z obou stran, kdy se oba týmy dostaly do dvou malých šanci. V 21.minutě se poprvé měnilo skóre. Domácí nedokázali ubránit hostujícího Voldána a ten nekompromisně zakončil za záda Smetany - 0:1. Ve 23. minutě se dostal k zakončení Váňa, ale hlavou netrefuje zařízení. O 2 minuty později odcentroval do pokutového území Pešek a Váňa se tentokrát nemýlí a vyrovnává - 1:1. Ve 38. minutě se do obrovské šance dostali hosté, ale na zadní tyči nezakončil přesně hostující útočník. Ve 45.minutě dostal domácí brankář červenou kartu.

 

 

Tvrdá hra a hosté dali vedoucí branku

Druhý poločas začal hrou mezi 16-tkami. První větší šanci druhého poločasu neproměnil Quitt, který nevyužil centru skvěle hrajícího Peška a vystřelil pouze nad. V 62. minutě se ohnal po protihráči hostující Bury a šel zkusit, jestli ve Staříči teče teplá voda. V 70.minutě padl rozhodující gól utkání. Darkovice využívají otevřené obrany a hlavou se trefuje Tennenberger - 1:2. Zbytek zápasu se nesl v duchu rozdávání žlutých karet a neproměněných brejků hostů, kdy šli 2x sami na brankáře. Darkovice nakonec dohrávali v 9 lidech, protože ještě v obdržel červenou kartu Poštulka, který zezadu sejmul domácího borce. Suma sumárum, Staříč - Darkovice 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Juraj Wiedermann (člen výboru): nebudu komentovat výkon rozhodčího, jen povím že utkání moc neprospěl. Hráči bojovali ale po vyloučení Smetany byl náš výkon moc nervozní,zůstala jen snaha. Je škoda,že se neumíme vyvarovat některých chyb které nás stojí body a lepší umístnění v tabulce.




Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - O. Baran [-] , O. Merta [-] , P. Jukl [-] , P. Kocich [-] - S. Musálek [-] (57. I. Papřok [-] ) , J. Michálek [-] , M. Pešek [-] , P. Király [-] (46. D. Zátopek [-] ) , J. Váňa [-] - T. Quitt [-]

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - P. Vyletělek [-] (57. A. Tvrdý [-] ) , P. Tannenberger [-] , L. Poštulka [-] , R. Plaček [-] , D. Novák [-] , T. Miketa [-] , M. Hajduček [-] (78. D. Bach [-] ) , J. Voldán [-] (90. J. Timel [-] ) , N. Chotár [-] , M. Burý [-]

ŽK: 38. P. Jukl , 40. J. Váňa , 56. M. Pešek - 66. N. Chotár , 68. M. Hajduček , 81. A. Tvrdý , 90. Š. Chlappek . ČK: 45. L. Smetana - 62. M. Burý , 90. L. Poštulka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - DUDEK Matěj, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.