P. Jukl 40.
P. Jukl 84.
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Staříč - TJ Vítkovice - Svinov 2:2


Branky


40. P. Jukl , 84. P. Jukl - 23. J. Petrovský , 57. P. Gacka
0

Do Staříče zavítal v 19. kole Svinov. Souboj mužstev ze spodní části tabulky přinesl mnoho šancí na obou stranách. Týmy musely bojovat nejen se soupeřem, ale i se špatným počasím, které ovlivnilo všechna utkání tohoto kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích nevedl k poločasovému vedení

Zápas začal pro domácí hráče velice dobře, kdy již ve 2. minutě po přesném centru Peška zakončuje hlavou Jukl - 1:0. Již o 3 minuty později mohlo být pro domácí ještě líp, ale ve 100% šanci neuspěl Pavel Király. Převaha domácích pokračovala a v 17. minutě střílel technickou ranou Pešek, ale bohužel nepřesně. Ve 22. minutě se po nepovedeném odkopu a nedůrazu domácí obrany dostal k balónu hostující Petrovský a vyrovnává na 1:1. V 37. minutě se po zmatcích v hostující obraně dostal k míčí Pešek, ale opět netrefuje zařízení. Ke konci poločasu se domácí dostali ještě do jedné šance, kdy po příhrávce Peška střílí Quitt, ale ten rovněž netrefuje prostor mezi 3 tyče.

Ve druhé půli padlo na každé straně po 1 gólu

Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním strhnout výhru na svou stranu a snažili se hráče Svinova zatlačit na jejich polovině. Tahle taktika se jim z počátku dařila, ale v 57. minutě po rychlém brejku dává druhý gól Svinov. Jmenovitě Petr Gacka - 1:2. Již o minutu později trefují domácí břevno. V 61. minutě se po rohovém kopu balón odrazil opět k domácímu Juklovi, který svým 2.gólem v utkání vyrovnává na 2:2. Zbytek zápasu se ještě hosté snažili s výsledkem něco udělat, ale nakonec museli brát remízu. Staříč - Svinov v deštivém počasí 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Juraj Wiedermann (člen výboru): S výkonem mužstva jsem spokojený, jen mně mrzí nevyužité šance a množství zlých finálních přihrávek, jinač mohl být výsledek pro nás příznivější.




Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - P. Jukl [-] , O. Merta [-] (82. L. Matušínský [-] ) , O. Baran [-] , P. Kocich [-] - S. Musálek [-] , J. Michálek [-] (55. J. Váňa [-] ) , M. Pešek [-] , P. Király [-] (63. D. Zátopek [-] ) , R. Kempa [-] (74. I. Papřok [-] ) - T. Quitt [-] -

TJ Vítkovice - Svinov
P. Braun [-] - M. Polách [-] (79. P. Tatay [-] ) , P. Kotrla [-] , O. Bobčiak [-] (33. J. Budař [-] ) , L. Kopťár [-] , T. Vykoukal [-] , J. Petrovský [-] , J. Továrek [-] , P. Gacka [-] , K. Pšenčík [-] , J. Jiričný [-]

ŽK: 84. P. Jukl - 70. J. Budař .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HRUBÝ Jaroslav - DYTKO Gustav, TOBOLA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.